Paragnost Eddie en Consulenten

Verschillende Dimensies?

Verschillende Dimensies?Aardse dimensies zijn van een andere betekenis en/of orde dan dimensies bedoelend als energetische poorten eveneens anders dan buitenaardse werelden. (Het is voor een ieder zelf wat de waarheid inhoud).

De aardse dimensie wordt veelal onderverdeeld in vijf dimensies.

Laten we ze maar eens een beetje proberen te benoemen. Voor zover dat al mogelijk is.

Eerste Dimensie

Tweede Dimensie

Derde Dimensie (hier schijnen de meest mensen zich te begeven)

Vierde Dimensie

Vijfde Dimensie (de hoogste en minst bereikbare)

Indien men spreek van deze dimensies is er naast het huidige leven tegelijk ergens anders een zelfde leven. Jij dus! Terwijl jij in deze dimensie de keuze maakt voor iets, kies je tegelijk ergens in een andere ‘ruimte’ de andere keuze. Er zijn dus van jou tegelijk anderen die ergens leven in het universum.

Naast de andere keuze, is ook een vorige leven dat tegelijk in een andere ‘ruimte’ plaats vind. Het is nogal druk. Wat is voor jou waar? Wat is voor niet waar? Is het van belang voor je? Of juist niet van belang? Als menselijk wezen heeft ieder een keuze vrijheid.

Soms gaat men weleens zover om te zeggen dat is dan jou keuze geweest! Voor degene die dit tegen andere zeggen, enige compassie? Wat zegt dit over degene die dit tegen iemand zegt? Hoe wordt het ontvangen door de ander? Iedereen mag zijn eigen waarheid leven.

Zo ervaar ik bovenstaande geheel anders. Toch begrijp de materie.

Dimensies … Aardse dimensies bestaan meer uit hoe men zich in het lichamelijk velletje bevind. Dit hangt eveneens af van de gebeurtenissen intern en extern.

Een persoon die iemand heel kwaad maakt zit waarschijnlijk in de eerste of tweede dimensie. Iemand die zo gefrustreerd is dat die het liefst alles om zich heen kapot slaat waarschijnlijk ook.

Hoe zit het dan met een persoon die automutileert? Zit deze dan in de eerste dimensie of juist in de derde, vierde of zelfs vijfde. Iemand die automutileert doet dit omdat de gevoelens zo heftig zijn er niet anders mee omgegaan kan worden.

Of mensen die extreem hoog sensitief zijn? De emoties van anderen volledig kunnen absorberen, daarmee niet hun eigen emoties voelen maar die van anderen. Zelfs zo extreem dat ze denken dat het hun eigen gedachten, gevoelens, emoties etc. zijn.

In welke dimensie zitten deze personen dan? Waarmee de vraag gesteld kan worden hoe belangrijk zijn die ‘aardse’ dimensies dan?

Emoties verschillen van dag tot dag, menselijk zijn, betekend dat de emoties per gebeurtenis, omgeving etc. niet altijd even voorspelbaar zijn. Daarnaast zeer wisselend.

Iemand die de rust zelve is, kan opeens zomaar belaagd worden door onaangename personen. Hoelang zou die persoon zich in de ‘vijfde dimensie’ begeven? Rust kan zich omkeren naar angst. Angst kan zich omzetten naar agressie naar binnen of naar buiten. Dan zit deze persoon zomaar weer in de ‘eerste dimensie’.

Hoe belangrijk is het weergeven van in welke dimensie jij of iemand of de mensheid is? Dat mag een ieder zelf uitmaken.

Bewust zijn van de keuzes, de tijdslijnen, en alles dat zich met elkaar mag verbinden. Of in dit blog beter gesteld alles dat door elkaar heen lijkt te lopen.

Het is wat het is met een punt, een komma of een vraagteken?

Medium Esther