Paragnost Eddie & Consulenten

Problemen met je tweelingziel.

Problemen met je tweelingzielProblemen met je tweelingziel. Moeilijk is het als jij de verbinding met de tweelingziel herkent en de ander (nog) niet. Of dat je vriend het wel ook voelt maar het ervaart als een gebondenheid die hij juist niet wilt, vanuit zijn bindingsangst en er nog niet klaar voor is. Het is heel pijnlijk als jij het wel weet, spiritueel verder ontwikkeld bent en de betekenis begrijpt maar gedwongen op een soort wachtbankje wordt geplaatst.

Je losmaken gaat niet of niet helemaal waardoor je leven wordt beperkt tot je een eigen balans hebt gevonden in hoe verder te leven en los te laten. Loslaten zonder het houden van te verliezen. Wel doorga je zelf ook allerlei processen die versneld in gang zijn gekomen door de ontmoetingen je tweelingziel. Vaak na eerdere relaties met soulmates die vaak ook moeilijk waren, als voorbereiding op de ontmoeting met je twinsoul. Bij de samenkomst herken je oude pijn afkomstig vaak uit je jeugd, en relaties en besef je dan dat die delen verwerkt moeten worden. Dat deze een plaats moeten krijgen om verder te kunnen met jezelf, vrij van deze opgedane blokkades. Je stimuleert je twin dit ook te doen zodat die ook beter in balans komt met zichzelf.

Als je twin blijft hangen in een proces komt er vaak een periode van verwijdering die ook weer pijnlijk is omdat bij beiden het gevoel van gemis dan uiteindelijk weer overheerst en waardoor je onvoldoende verder komt met je eigen en gezamenlijke groei. Samenzijn versterkt elkaar, brengt elkaars leven in balans omdat je altijd elkaar spiegelt vanuit liefde en elkaar als geen ander stimuleert. Onvoorwaardelijke liefde wordt duidelijk gevoeld maar is niet altijd hoe beiden er naar handelen.

Het proces naar elkaar toe groeien wordt ook gestimuleerd vanuit God en het universum. Energetische groei, telepatische gedachten en gevoelens, kenmerken de relatie.

Zoek hierbij ondersteuning door gidsen of coaches of mediums. Hierdoor kun je meer duidelijkheid krijgen in het proces en hoe te handelen.