Paragnost Eddie & Consulenten

Piramide-energie

Piramide-energiePiramide-energie, Terwijl ik een soortgelijke foto plaats, bedenk ik me niet, dat wat voor mij zo vanzelfsprekend is, niet voor iedereen is. In het bezit van een piramide, waar ik regelmatig onder mediteer, gebruik ik de piramide op allerlei manieren.

De vragen vanuit diverse hoeken, en opmerkingen zijn niet weg te denken. Wat is dat? Wat doe je daar? Etc.

De piramide heb ik net als veel van mijn zeer aparte boeken in het bezit gekregen via een vriendin. Zij doet er dan niets mee, en vervolgens komt het bij mij terecht. Zij gaat er al bij voorbaat vanuit dat ik er wel iets mee kan.

De piramide is van koper en geleid dus energie. Mediteren wordt anders in de piramide. Het kanaal (channel) is veel gerichter. Afhankelijk van bepaalde energieën en dagen, bijvoorbeeld volle maan, nieuwe maan, planeten die op bepaalde standen staan is de ervaring steeds intenser.

Voor hoog sensitieve personen is het een leuk middel (tool) om te leren zich beter af te sluiten. Zeker in combinatie met edelstenen zoals amethist en bergkristal en de laatste tijd steeds meer in opkomst super seven. De werking van de edelstenen wordt versterkt. Een leuk grapje van mij is de persoon in de piramide de ogen te laten sluiten, en dan even met bijvoorbeeld de handen erin. Zo is te controleren of de persoon ook het verschil voelt. Soms zie je dan een persoon een bepaalde kant opgaan.

Door in bepaalde windrichtingen te gaan zitten, kan je o.a. bepaalde engelen energie nog sterker ervaren. Buiten op de hoeken van de piramide plaatsnemen heeft weer een andere werking.

Edelstenen, foto’s et cetera kunnen in de piramide worden opgeladen met energie.

De vraag of ik in een Merkaba zat kwam ook voorbij. Een Merkaba is een soort voertuig. Een piramide en omgekeerde piramide in een. Een vijfpuntige ster dus. In alle hoeken kan je energie zetten.

Dit voertuig wordt gebruikt of gevisualiseerd tijdens reizen tussen en in de dimensies.

Alle toepassingen van de piramide zijn dus ook uit te voeren in een Merkaba.