Paragnost Eddie en Consulenten

Kristallen en engelen

Kristallen en engelenKristallen en engelen. Als je met kristallen werkt, kun je de engelen aanroepen die hun eigen specifieke bevoegdheden hebben.
Ariël helpt het milieu en dieren te helen. Haar naam betekent ‘Leeuwin van God’.
Arzraël heelt verdriet en troost nabestaanden bij het overlijden van dierbare geliefden. Zijn naam betekent ‘Hij die God helpt’.
Chamuël heelt angsten en brengt meer rust en vrede, ondersteunt bij het creëren van wereldvrede en helpt ook bij het vinden van verloren voorwerpen. Hij helpt ook mensen die verdwenen zijn terug te vinden.
Gabriël helpt en heelt bij de verwekking van kinderen, bij zwangerschap en geboorte; ze heelt angsten met betrekking tot creatieve projecten en ze helpt ouders, journalisten, sprekers. Haar naam betekent ‘God is mijn kracht’.
Haniël heelt de vrouwelijke cyclus en helpt met helderziendheid. Haar naam betekent ‘Glorie van God’.
Jeremiël heelt emoties en helpt je je leven te overschouwen zodat je kunt vergeven en plannen kunt maken voor positieve veranderingen. Zijn naam betekent ‘Genade van God’.
Jofiël heelt negativiteit en chaos en brengt schoonheid en orde in je gedachten, je huis, je werkplek en andere plekken. Haar naam betekent ‘Schoonheid van God’.
Metatron heelt leerproblemen en jeugdproblemen, en helpt op het vlak van de nieuwe indigo- en kristalkinderen.
Michaël bevrijdt ons van twijfel en angst en beschermt ons. Hij ruimt negativiteit op. Zijn naam betekent ‘Hij die is als God’.
Rafaël heelt lichamelijke ziekten van mens en dier en begeleidt en leidt helers en mensen die heler willen worden. Zijn naam betekent ‘God geneest’.
Raguël brengt harmonie in alle relaties en helpt onenigheden op te lossen, uit te klaren. Zijn naam betekent ‘Vriend van God’.
Raziël ruimt spirituele blokkades en alles wat het bovenzintuiglijke waarnemen in de weg staat op. Hij helpt bij het begrijpen van dromen en herinneringen aan vorige levens. Zijn naam betekent ‘Geheim van God’.
Sandalfon heelt agressieve neigingen en staat muzikanten bij. Hij helpt met muziek voor helende doeleinden.
Uriël heelt wrok en gebrek aan vergevingsgezindheid en geeft ons inzicht en nieuwe ideeën. Zijn naam betekent ‘God is licht’.
Zadkiël heelt het herinneringsvermogen en het mentale functioneren. Zijn naam betekent ‘Gerechtigheid van God’.
Wanneer je de engelen/aartsengelen hebt aangeroepen, zullen ze de intensieve stroom van goddelijke liefde en goddelijke licht door je heen laten stromen. Je kristal zal deze energie concentreren op en geleiden naar degene die of datgene wat je wilt helen.
Als je bijvoorbeeld iemand wilt helpen verdriet te verwerken, kunnen de engelen je ingeven rozenkwarts, lapis lazuli of obsidiaan bij het hartchakra te houden om verliesgevoelens te verzachten.
De engelen sturen een golf van liefdevolle helende energie door jou en het kristal om het hart te zuiveren van blokkerende emoties.