Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnosten online voor vragen en inzichten

Paragnosten online voor vragen en inzichtenParagnosten online, de paragnosten van nu!! Wat wordt er bedoeld met paragnosten-online? Paragnosten-online zijn spirituele mensen die informatie door kunnen geven op energetisch gebied door middel  van een telefoon gesprek. Als je een paragnost-online belt voor een toekomst voorspelling wordt er meestal naar je naam en leeftijd gevraagd en kan de paragnost uit de trillingen van jouw stem informatie verkrijgen en zo antwoorden en inzichten geven op jouw vragen.

Ook zijn er mogelijkheden om via smsjes te communiceren met een  paragnost-online  of via de tekst-chat. Als je een smsje stuurt met jouw naam, leeftijd en je  vraag kan een paragnost-online je vraag beantwoorden door een smsje terug te sturen.

Er zijn paragnosten-online die zich op jou af kunnen stemmen en zo oud leed kunnen opsporen waar jij je onbewust van bent en toch al jaren last van hebt. De paragnost-online zal jou adviseren en desgewenst coachen om zo het oude leed te verwerken en los te laten.

Op de spirituele hulplijn van paragnost-eddie.nl werken paragnosten-online die gespecialiseerd zijn om via sms zuivere antwoorden te geven en via de tekst-chat nog makkelijker met jou kunnen communiceren en zo vragen kunnen beantwoorden. Als je een foto mailt naar een paragnost-online kan een paragnost-online aan de foto  zien en voelen hoe de persoon in zijn energie zit. Als je een foto mailt van een dierbare overledene is het mogelijk dat er gecommuniceerd kan worden met de overledene.

Paragnosten-online van nu bieden u vele mogelijkheden!!