Paragnost Eddie & Consulenten

Meditatie met bomen

Meditatie met bomenMeditatie met bomen. Als ik me minder goed voel, moe ben of emotioneel ben, maar ook om mezelf op te kunnen laden, gebruik ik soms deze methode. Ik ga dan tegen een stevige dikke boom aan staan, waar je je tot aangetrokken voelt.

Als een boom mij aantrekt op gevoel, maak ik verbinding met die boom. Dan sta ik er met mijn gezicht voor en houd mijn handen ertegenaan en sluit mijn ogen.

Ik vraag dan in gedachte of ik al mijn vervelende gevoelens, negatieve gedachten, verdriet, boosheid, angst en mijn moeheid – Vooral dat gevoel wat op dat moment als vervelend ervaar – weg mag laten stromen, diep moeder aarde in, door haar stevige, krachtige dikke wortels heen. Dan vraag ik of ik alles los mag laten.

Ook dank ik de boom dat ik gebruik mag maken van haar kracht en energie. Als ik dit bewust heb gedaan en dat gevoel er ook bij krijg dan voel ik me een stuk lichter en minder beladen. Probeer het ook eens.

Mocht je hierbij hulp nodig hebben, sta ik je graag te woord.