Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe heelheid bereiken

Hoe heelheid te bereikenHoe heelheid te bereiken. We gaan het je vertellen in dit blog.

Alles start met liefde

Liefde is noodzakelijk voor een goede fysieke spirituele gezondheid. Het is de kracht in jezelf om uit te leven. Mensen die geen liefdevolle relatie hebben lijden 10x zo vaak aan een chronische ziekte en hebben 5x meer kans op geestelijke inzinking.

Liefde is geen zakelijke overeenkomst met een ontsnappingsclausule voor wanneer het even moeilijk is. Begin je meditatie of gebeden daarom niet met een lange lijst van verlangens. Dit komt namelijk niet voort uit onvoorwaardelijke liefde. En helpt niet om het hogere bewustzijn verder en liefdevol te ontwikkelen. En dat is juist nodig is om ons heel te maken.

Houden van is niet dwing baar

We kunnen de ander niet dwingen om van ons te houden. Maar we kunnen er altijd wel voor kiezen om liefde te geven. Dit betekent niet dat je zomaar alles moet pikken uit de naam van liefde. Als iemand ons niet goed behandelt. Dan kan je nog steeds van diegene houden op zielsniveau. Maar het is beter om wat fysieke afstand te houden

Liefde leert ons van onze ware zelf te houden

Liefde is leren om van ons ware zelf te houden. Mensen die niet goed voor zichzelf zorgen kunnen niet diep van anderen houden. Zelfliefde is ook dingen die niet goed voor onszelf zijn te vermijden. Daarom ook afstand houden van drugsgebruik, gokverslaving, losse seksuele contacten en ongezond voedsel.

Hoe meer we volgens de natuurwetten leven, hoe meer we in contact komen met onze natuurlijke spiritualiteit. Als we weinig vertrouwen hebben. Zit je laag in de zelfliefde. Dan kunnen we niet inzien dat we allemaal kinderen zijn van God. En hebben we niet genoeg liefde en devotie om met anderen te delen

Liefde ontdekken is de weg naar heelheid

Hoe heelheid bereiken? Liefde is een zoektocht naar heelheid en soms hebben we een partner om die heelheid mee te delen. Anderen kunnen je niet heel maken. Hoe meer we zelf heel en liefdevol worden des te meer zullen we zulke connecties ook aantrekken vanuit het Universum. Wil je hier meer over weten. Of mee aan de slag? De spiritueel consulenten van Paragnosten Eddie wijzen je graag de weg.