Paragnost Eddie en Consulenten

Het Orakel en profetische gaven

Het Orakel en profetische gaven

Het Orakel en profetische gaven. Het orakel is in eerste plaats een persoon die beweert over profetische gaven te beschikken en door God ingefluisterde boodschappen waar te kunnen nemen. Mensen gebruiken bijvoorbeeld een kaartspel als orakel. Maar soms wordt ook een boek of de Bijbel op deze manier gelezen.

Kaarten kunnen dienen als orakel

Kaarten, als de Lenormand en de Tarot kunnen dienen als orakel. Door ze uit te leggen, geven ze je boodschappen. Zeker wanneer je intuïtief kaarten legt. Werk je met de energie van een persoon op dat moment. Mediums en Paragnosten van de betere spirituele hulplijn Paragnost Eddie, zijn zeer goed kaartleggers.  Het komt er dan zoveel mogelijk op aan dat je letterlijk een kanaal bent.  Dus doorgeeft wat je ziet of hoort en het niet zelf gaat interpreteren. Ook is het medium dat als orakel dient of een kaartspel als orakel gebruikt. Zich bewust van zijn of haar eigen proces en daarmee zijn of haar projecties/interpretaties.

Mooie boodschappen die een orakel mee kunnen geven
  • Het allermooiste orakel echter is het leven zelf
  • Het leven, het bestaan is de Bron van Alles
  • Een ieder die je dan op je pad tegen komt is er als leraar. Als een spiegel waardoor je je kunt bevrijden van allerlei overtuigingen. Knellende banden/kaders, dogma’s en etiketten waardoor de liefde vrij kan stromen
Het leven is streven naar de allesomvattende liefde

Fat is waar we naar toe mogen streven, de frequentie van allesomvattende liefde. Het maakt dan niet meer uit wie of wat er op je pad komt. Zodra je de liefde gaat zien als een innerlijke kracht. Heb je alles afgelegd en bent onthecht van elke vorm van lijden. Je gaat je aardse leven leiden. Je hebt vergiffenis gevraagd voor je eigen misstanden en weet dat je deze mag en kunt corrigeren.

Ook een ander heb je vergeven. Op dat moment ben je gecenterd in jezelf, gecenterd in je kracht en gecenterd in het leven en de liefde.
Het leven is het bestaan waarvan de liefde de oorsprong is en dit uit zich in stralend Licht, het levenslicht. Daarom is het mooiste orakel nog altijd het leven zelf, een mooie leerschool ter vervolmaking van de ziel.