Paragnost Eddie en Consulenten

Het leven is van mij

Het leven is van mijHet leven is van mij. Het leven is van jou, het leven is van mij. Het leven is van iedere persoon die voet op het aardse zet. En als we nu eens gaan kijken of we echt ons leven mogen leven, zoals we dat zelf zouden willen. Komen we bedrogen uit.

We komen er allemaal achter dat het leven eerst geleefd wordt voor en door anderen. Dat is dan een hele zure pil, die je moet uitspugen, vanaf moet komen. Je van moet ontdoen. Maar was dat maar zo makkelijk, als het uittrekken van een jas en een andere voor in de plaats. Waarbij jij zelf de zakken vult, zoals jij het zelf wilt.

Het begint al direct als je geboren wordt. Dan wordt er al voor jou bepaalt wat wel en niet mag. Logisch, zeggen dan heel veel mensen, dat kleine hummeltje kan toch zelf nog helemaal niets. Is compleet afhankelijk van anderen.

Dat klopt en het is mooi dat het verzorgd wordt. Waar het om gaat, is de manier waarop. Daar zit de zure pil. Je voelt zelfs als baby al aan of je gewenst bent of niet. Je wordt groter en als kind moet je gehoorzamen. Het ene kind heeft meer in de melk te brokkelen, dan het andere kind. Alles is geheel afhankelijk van wat de ouders, als die er allebei zijn en hoe ze met elkaar omgaan, jij later, als je groot bent. Kunt zeggen, het leven is van mij.

Maar wij van Spiritueel Zandvoort, die dagelijks worden geconfronteerd met ongelooflijk veel triestheid, op gebied van liefde, relaties, verbroken relaties, misbruik, problemen, zorgen over van alles en nog wat, wij weten beter.

Als al deze mensen het juiste hadden meegekregen, dan hadden wij van Spiritueel Zandvoort ze niet gesproken. Dan hadden ze volmondig geroepen. Het leven is van mij. Maar de meesten weten dat niet eens. Die moeten dat nog gaan ontdekken!

Ze hebben niet geleerd zelf te doen wat ze zouden willen doen. Ze hebben geleerd voorzichtig te zijn, perfect te moeten zijn, te gehoorzamen. Ze zijn opgegroeid met, als je dit doet, dan. Altijd een vorm van manipulatie er bij. Nooit zich echt vrij gevoeld te kunnen zijn en doen wat ze diep van binnen voelden.

Hiermee hebben ze geleerd altijd in het gareel te lopen. Klaar te staan, anderen te pleasen, alles gericht op alles en iedereen om zich heen. En dit is niet voor een paar mensen helaas, dit is voor het gros. En wij van Spiritueel Zandvoort spreken deze mensen elke dag. Kun je voorstellen dat wij heel veel leed horen. Dat wij deze mensen heel goed begrijpen. Ze een luisterend oor bieden, maar ook allemaal op weg helpen.

Op weg helpen naar een leven waarin ze eindelijk hardop durven te gaan zeggen. Het leven is van mij! Niemand, maar dan ook niemand heeft het recht een ander zijn leven te bepalen. Maar onze opvoeding is zo ingericht dat we later vaak echt niet weten, dat het ons leven is. En dat we niet beter weten, te moeten gehoorzamen. Onderdanig te zijn aan. Op te kijken naar en te luisteren, binnen de lijnen te kleuren van anderen.

Het gevolg hiervan is ook dat heel veel liefdesrelaties het niet redden. Maar ook dat mensen zelf niet weten hoe ze zichzelf moeten redden. Ze hebben geen idee van hun kracht en eigenliefde. Daar zijn de mediums en paragnosten, coaches en counselors van Spiritueel Zandvoort gelukkig in gespecialiseerd. En vaak al na één gesprek, voelen velen al. Ja, ik zie het. Ik heb aan een plaatje moeten en om die reden willen voldoen, die mijzelf op geen enkele manier heeft gediend.

Ik snap nu waarom mijn leven niet liep zoals ik dacht en het graag wilde zien. Het beeld dat mij is voorgespiegeld, klopt gewoon van geen kanten. En dat klopt als een bus. Het leven is van mij, het leven is van jou en van niemand anders!

www.spiritueelzandvoort.nl