Paragnost Eddie en Consulenten

Feng Shui verbinding in de praktijk

Feng Shui verbinding in de praktijkHet is soms ongeloofwaardig als deze techniek wordt toegepast. Het is een ervaring, en het is zeker niet iets wat je zomaar even gaat doen. Het zet in beginsel namelijk vaak eerst even je leven op je kop. Afhankelijk van wie je bent luister je naar het advies om niet alles tegelijk te doen, maar lang niet iedereen luistert of kan luisteren naar dat advies.
Met als gevolg dat alle adviezen in één maal ingezet worden. Het hele huis, of kamer staat op zijn kop. In dit blog een praktijkgeval.

Een dame komt met dat er iets gebeurd is waardoor ze geconfronteerd werd met hoe haar relatie was. In eerste instantie heeft iemand dan een luisterend oor en begrip nodig. Een paar dagen later werd haar duidelijk dat er nog liefde is tussen beide. Maar hoe nu verder?
Zij is wat bekend met feng shui en vraagt of daar een oplossing kan liggen. Samen gaan we aan de slag. Te beginnen met de geboortedata. De schrik slaat toe, hij is een zeven en zij een vier. De zeven is verbonden met het element metaal en de vier met het element hout. Dat betekent dat metaal 1 stap nodig heeft om bij hout te komen, maar … dat hout drie stappen nodig heeft om bij metaal te komen.

Het besluit om dan niet te kijken naar de standaard indeling van de feng shui maar direct met hun eigen elementen aan de slag te gaan is gauw genomen. Gelukkig bij het uitrekenen van hun ‘richtingen’ blijkt dat er steeds naast elkaar sterke richtingen liggen.

Opluchting … dan gaan we daar het eerst mee aan de slag. Er wordt een afspraak gemaakt en uitgelegd welke gebieden belangrijk zijn voor wie. Het waarom wordt voor het grootste gedeelte achterwege gelaten. Dat komt waarschijnlijk niet meer aan, na de hoeveelheid informatie die ze gekregen hebben.
Deze personen besluiten rigoureus aan de slag te gaan. De hele woonkamer wordt overhoop gehaald. De meubels worden verplaatst, de bank aangepast etc. Een paar dagen later komen ze behang tegen en wat mooi dat ze het principe hebben begrepen. Het element metaal en hout komt voor in het prachtig gestreepte behang.

Dan komt er een berichtje. ‘Ik loop vast, ik weet niet waar ik moet beginnen’. Er wordt een afspraak gemaakt.

Bij binnenkomst hangt er een zware verdrietige energie. De vraag of er gereinigd is in de ruimte en in de meubels wordt beantwoord met een nee. Eerst even daarmee aan de slag.

En begonnen met de sterke persoonlijke richting van de dame ‘hout’. Samen wordt er gezocht naar allerlei zaken die in deze richting van de ruimte thuis horen. Waarbij belangrijk is dat haar gevoel goed is.
Omdat er twee deuren tegenover elkaar zijn, loopt de energie die binnen komt net zo hard weer weg via de andere deur. Het is verstandig om daar een chime te hangen.

De spullen worden één voor één neergezet. En ook de chime wordt opgehangen. De dame wordt verzocht om steeds op een afstandje te kijken en vooral te voelen. Aan het einde van de afspraak voelt het goed. Nu moeten de dame en heer het nog goed voelen en ervaren.

Regelmatig komen foto’s binnen, de veranderingen zijn goed zichtbaar. Maar belangrijker de vraag of de relatie weer naar elkaar toe groeit.

Dit is zonder meer het geval. De heer (metaal) doet heel erg zijn best en volgt adviezen niet zonder meer op, maar gaat er mee aan de slag. De dame (hout) begrijpt het werkende principe dat zij drie stappen moet zetten om bij haar partner te komen. Zij waardeert de stappen die haar partner zet. Samen groeien ze weer naar elkaar toe.

Dat ondanks de in eerste instantie chaos die is ingezet. Het is hard werken, maar zeker de moeite waard.

Medium Esther