Paragnost Eddie en Consulenten

Dromen en prachtige boodschappen

Dromen en prachtige boodschappenDromen en prachtige boodschappen. Fijne dromen zijn dromen die ik zie als dromen met een doel. In deze dromen krijg ik prachtige boodschappen en visioenen door, soms zie ik ook het magische fenomeen, van weer in contact treden met een overledene. Ik geloof dat dromen soms noodzakelijk zijn voor onze overledene, om weer even in contact te komen met het aardse. Om zo even duidelijk te maken dat ze er zijn en van ons houden. Laatst had ik er een over mijn oudoom, zelf ook een paragnost.

Mijn oom en ik waren erg close. Maar hij had wel echt een hele moeilijke relatie met mijn tante, hierdoor kwam onze band niet altijd tot zijn recht zoals we het wilden. Ondanks dat hadden wij altijd een hele speciale band, tot hij overleed. Het was toch een moeilijke tijd voor de familie, maar het was een zwaarder jaar voor mijn ouders.

Een paar maanden geleden kreeg ik dus bezoek van hem, en waar denk je? In mijn dromen. Niet dat het voor het eerst was dat ik een overleden dierbare in mijn dromen zag. Maar dit keer was het anders. In deze droom zag ik mijn oom, precies op de leeftijd dat hij was overleden. Ik zag hem, mijn oom. In een kamer prachtig verlicht, samen met zijn overleden kat. Ik rook de geuren van zijn kamer, de rook van zijn sigaar. Alles was zo tastbaar. Wat deze droom anders maakte was dat er ook levende bij zaten. Dit bewijs weer dat de droomwereld, de geesten wereld en het aardse erg in elkaar verweven zijn.

Toen ik wakker werd van deze droom, wist ik hem nog zo goed als op het moment dat ik droomde. Ik ging opzoek naar de betekenis van deze droom. Wat betekende het? Het antwoordt was al in de droom zelf. Mijn oom gaf mij de kennis en wijsheid, ik had direct het antwoord op moeilijke vraagstukken en wist gelijk te doen wat nodig was. Ik was op de goede weg.

Voor de mensen die zich afvragen, waarom dit artikel? Nou, ik vind dat mensen zich meer bewust moeten worden van het effect dat dromen op de geest kan hebben. Wij zijn dromers, dromen vertellen de toekomst.