Paragnost Eddie en Consulenten

Het verleden rakelt op

Het verleden rakelt opHet verleden rakelt op, De huidige energie is voor degene die er gevoelig voor zijn, best heftig. De veranderingen lijken de afgelopen jaren elkaar in snel tempo opgevolgd te zijn. Velen hebben daardoor niet de kans gehad om emoties te verwerken.

Er lijken allerlei energetisch poorten te zijn open gegaan. Daarmee gepaard heel veel emoties. Veranderingen hebben plaats gevonden, of zijn misschien nog gaande. Velen hebben professionaliseringslagen gemaakt. Studie afgerond. Nieuwe werkzaamheden begonnen of geheel nieuw werk gevonden. Zo kan er nog wel even doorgegaan worden.

Sommige hebben besloten geen nieuws meer te volgen. Alleen nog naar dat kijken waarvan zij blij worden. Misschien een beetje struisvogelpolitiek, andere kant, kan het voor velen een goede wending zijn, om niet meer al die ellende te zien.
Andere zijn weer minder te vinden op sociaal media. Eigenlijk lijkt de verandering nog niet voorbij.

Wel een steeds vaker gehoorde zin ‘de oude economie bestaat niet meer’.

In 2015 waren velen bezig met oude levens los te laten. Een soort karma los laten. Nu eind 2016 lijken oude trauma’s volop naar voren te komen. Ze mogen of bijna moeten verwerkt worden. Verdriet kan op allerlei manieren opgeslagen worden. Fysieke pijn is dan een veel gehoord probleem. Fysiek lijken er ook allerlei overgangen plaats te vinden, die we niet zo prettig vinden. Pijn, Ademhaling, Kou/Warmte.

Er lijkt een soort zoektocht te zijn ontstaan. Waarom voel ik me nu zo. Een verklaring kan zijn dat de energie bij jouw plaats vind. Vervelend, maar het advies is om er toch mee aan de slag te gaan.

Ga eens praten over die oude pijnen. Hoe het voelt om steeds in een overlevingsfase te hebben geleefd. Dat is één van de oorzaken van de heftigheid waarmee deze energie bij sommigen binnen gekomen is. De tranen van jaren emoties verstoppen, ze mogen los. De angst onder ogen komen. Vertrouwen toe te laten.
Vrienden of mensen waarvan je dacht dat het vrienden waren, lijken in sommige manieren ook afscheid te nemen. Ze lijken niet meer te resoneren met jouw energie. Ook dat zal vaak gepaard gaan met pijn. Het kan zo zijn, dat het voelt als afwijzing. Waarschijnlijk heeft het helemaal niets met afwijzing te maken. Maar is het gevoel van afgewezen zijn, wel omhoog gekomen. Deze emotie mag dus in verwerking, en los gelaten worden of beter nog getransformeerd worden. Naar liefde naar jezelf.

Een nieuwe toekomst ligt in het verschiet. Dat in het einde van dit numerologisch 9-jaar zo heftig is eigenlijk wel te verwachten. Toch komt het onverwacht.

Wanneer er nieuwe emoties mogen ontstaan, moet daar ruimte voor gemaakt worden. Daarbij hoort dat eerst alle oude emoties zoveel en liefst helemaal opgeruimd mogen worden. Er is ruimte nodig om weer een nieuwe cyclus te beginnen.

Het komt dus op allerlei manieren binnen. Energetisch, numerologisch, karma en nog veel meer.
De vraag hoe nu hier mee te dealen? Zoek dat wat bij jou past! Dat kan een gesprek zijn met een medium/paragnost op de telefoonlijn. Het voordeel is dan dat je redelijk anoniem kan blijven. Mogelijk liever een psychologe ook die zijn te vinden op de telefoonlijn. Natuurlijk een face to face gesprek behoort tot de mogelijkheden. Dat kan met een Sociaal Verpleegkundige, Maatschappelijk Werker, Coach etc.
Zolang degene maar goed aanvoelt, en weet in welk gebied gewerkt mag worden.

Massage kan op verschillende manieren, een voordeel hiervan is dat het letterlijk fysiek is. Aangeraakt worden. Of Reiki, Shambhala etc.

Spiertesten, hypnose, eft, emdr en nog veel meer is mogelijk.

Doe dat wat voor jou past en goed voelt!

Medium Esther.