Paragnost Eddie en Consulenten

Niemand is perfect..

niemand is perfectTwijfel  u of u  wel de juiste keuzes maakt? Ben u  onzeker in uw werk of privéleven? Maakt u  druk wat anderen van u denken?

Veel mensen zijn vergeten om vanuit hun eigen kracht te leven. Ze twijfelen aan zichzelf en missen het geloof in eigen kunnen.
Ze zijn vaak te kritisch en hebben te hoge verwachtingen van zichzelf.
Ben u moe ? Heeft u  het idee dat die onzekerheid u blokkeert de dingen te doen die u graag wilt?
Wil u weer geloven in uzelf en niet meer twijfelen? Zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig leven.

Bent u  bang dat er op een dag iemand naar u toe komt die zegt: “u bent een sukkel .”
Uw zelfvertrouwen heeft een enorme invloed op bijna elk gebied in uw  leven: uw eigen ontwikkeling,  uw geluk, uw relaties en uw gezondheid.  Zelfvertrouwen is de basis!

Wij kunnen u helpen/coaching in o.a.;
– Versterk het vertrouwen in uzelf
– Stoppen met zelfkritiek
– Stap voor stap begeleiding
– Meer respect voor u zelf
– Tevreden zijn met wie u bent
– Stoppen met twijfelen
– Geloof in uzelf?

Onze hersenen gebruiken om beslissingen te kunnen maken. Hoewel het vaak prima voldoet in bepaalde situaties. Uw broer/zus kan een  goede baan hebben en in een dikkere auto rijden, maar misschien is hij/zij van binnen zwaar ongelukkig en loopt hij/zij op zijn tenen om de eindjes aan elkaar te knopen. Maar bent u er bij als ze hun wekelijkse ruzie hebben en elkaar respectloos behandelen?
Stop met vergelijken!  Kom uit je comfortzone.  Zo lang u niet met de ander praat over zijn/haar gedachten en gevoelens, vergelijk u slechts de buitenkant die zichtbaar is voor u.
Wordt bewust van de kracht van uw gedachten.
U uzelf waardeert om wie u bent en zowel u sterke als zwakke kanten er mogen zijn, betekent dat de weg voor u open ligt om u verder te ontwikkelen. Zelfacceptatie is namelijk één van de vereisten voor persoonlijke groei.

Als u een negatief zelfbeeld hebt, zit de innerlijke criticus vaak aan het stuur. Niks is goed. Een negatieve zelfwaardering gaat altijd gepaard met zelfafwijzing die een duurzame ontwikkeling saboteert.

Bel/chat ons gerust, wellicht kan mijn collega’s en of ik uw hierbij helpen, want veel van mijn collega’s zijn gespecialiseerd in relatiebegeleiding. Persoonlijk begeleiding, toekomstprognose, tweelingziel en healing op afstand.

Warme groet,

Medium Evelien
Box nr 43