Paragnost Eddie en Consulenten

Maansverduistering

MaansverduisteringChaos door de zons- en maansverduistering. Er is genoeg gepubliceerd over de zonsverduistering van 20 maart 2015 de zogenoemde Grand Cross. Ook over de maansverduistering van 4 april 2015.

Tijd om nu wat ervaringen te delen …
Voor de zonsverduistering heb ik zelf iedere ochtend een karmameditatie gedaan. Voor mij persoonlijk een fijne ervaring.
Tijdens de grand cross heb ik het nodige ervaren. Grappig want ik kwam zelf in de baarmoeder tijdens de meditatie. Het beeld van mijn oma die net als ik last had van haar knie. En andere zaken. Familie karma dus.
Vier dagen ben ik niet geaard geweest. De open contacten met andere werelden, maar een vreemd gevoel van niet zelf goed terug kunnen komen.
Het aha moment tijdens de opleiding psbk (psycho sociale basiskennis), en diepe inzichten in wat trauma fysiek kan doen jaren na de ingrijpende gebeurtis(sen).
Daarna heb ik best ingrijpende beslissingen genomen. Best even eng, maar wat voelt het goed dat ik het gedaan heb.

De dag voor de maansverduistering heb ik een gigantische chaos in mijn hoofd. Natuurlijk heb ik juist dan een zware dag. ’s Middags krijg ik allerlei beelden te zien. Die laat ik altijd direct los, omdat ik nooit de tijd kan voorspellen wanneer iets gaat gebeuren. Ook komen Aramese letters voorbij, er gaan dus nog veel meer persoonlijke veranderingen komen. In de avond was ik hyperactief, waarop al gezegd werd, straks stort je in 1x keer in. Klopt, na het eten was ik helemaal op en ben gaan slapen.

Op mijn aanraden, hebben meer mensen op de laatste dagen van de karmameditatie hieraan meegedaan. Ook aan de grand cross, dit was even wat anders.
Oeps, ik schrok eventjes van wat er bij hun gebeurde. Ondanks dat ik wist dat het heftig ervaren kon worden. Enkele personen kwamen tot zeer grote en kleine ontploffingen. Anderen konden net als ik niet goed op de benen blijven.

Gelukkig ook bij hun was het na ongeveer 4 dagen verdwenen. De meesten hebben het een aparte ervaring gevonden, maar wat het nu echt gedaan heeft is niet duidelijk.

Wat heb ik nog meer gemerkt? Nou na de zonverduistering waren velen in diepe en heftige emoties. Relaties worden beëindigd, dan bedoel ik zowel privé als werk. Oude pijn die nog niet geheel verwerkt is, kwam omhoog. Het zoeken naar levensdoelen; “waarom ben ik hier op deze aardbol?” Het zoeken naar vergeten stukken in het leven. Weer wordt er van alles omver gegooid. Bedenk wel waar de ene deur sluit gaat een andere deur open!

Dan nu mijn zo geheel niet favoriete woord! LOSLATEN!! Ja, leuk gezegd hoor, alleen dat kan alleen wanneer gebeurtenissen geaccepteerd en verwerkt zijn. Maar wel favoriete woorden: herkennen, erkennen, accepteren, verwerken en daarna komt pas het een plekje geven en eventueel loslaten.

Naast alle heftige impact zie ik dat mensen worden toegelaten op opleidingen. We zijn er nooit klaar mee met leren (zowel letterlijke opleidingen als het leren in het leven). Nieuwe beslissingen zijn genomen. Samenwerkingen, nieuwe bedrijfsruimtes etc.

Ook lijken bij velen de familie banden op diverse gebieden weer te worden aangesproken.
Gelukkig dus ook heel veel positieve zaken.