Paragnost Eddie en Consulenten

Leven in het hier en nu

Leven in het hier en nu. Je kunt zomaar een bizarre droom hebben. We waren in een witte ruimte en jij zei tegen mij dat ik de volgende dag aan een vreselijke dood zou sterven.Leven in het hier en nu

Je probeerde me daarvoor te beschermen. Je vertelde dat ik dat ook anders kon laten verlopen. Achter ons was een goudkleurig rad en jij zei dat het ook nu kon op een zachte manier. Ik had een witte tule jurk aan en mijn witte balletschoenen. En ik moest mijn enkels in de gouden band van het rad leggen en dat deed ik ook.

Als een rad dat voor je ogen draait

Op het moment dat het rad door mijn draaiing ervan af ging nam ik afscheid van het verdriet en dat duurde 30 seconden in totaal. Ik deed dat, want ik had genoeg van pijn en verdriet.  Het rad draaide verder en een fonkelend licht ging in mijn witte jurk en ik had nog 3 seconden te gaan om over te gaan en toen zei ik stop. Beter de vreselijke dood van morgen dan dat ik de liefde en het leven van vandaag mis.

Dromen halen je weg uit het hier en nu

Een droom als deze kan je angstig maken en gaan bezighouden, gedurende de dag. Je leeft dan niet meer in het hier en nu. Niet alleen dromen kunnen dit veroorzaken. Ook bepaalde omstandigheden of situaties. We gaan daarmee in onze gedachten aan de haal. Hoe kun je dit voorkomen?

Leef in het hier en nu

Zodra je “spoken” in je hoofd ervaart. Bedenk bij jezelf. Dit is angstdenken en schiet ik niets mee op. Sterker nog, ik loop er op leeg. Ben mijzelf aan het ontkrachten. Ik leef niet in het hier en nu. Knip met je vinger bij je hoofd. Spreek een zin uit. Bijvoorbeeld. Ik stop hier nu mee en verander mijn focus op het nu.

Ga een activiteit doen waarbij je van jezelf verlangt er met volle aandacht bij aanwezig te zijn. Je zult zien, de spoken verdwijnen. nemen het angstdenken mee en je verlost je er zelf van. Nu ben je were in het hier en nu. Wil je meer goede tips, antwoorden en inzichten ontvangen> Bel dan eens met Paragnost Eddie & Consulenten.