Paragnost Eddie en Consulenten

Leven in het hier en nu

Leven in het hier en nu! Ik heb bizar gedroomd over jou en mij. We waren in een witte ruimte en jij zei tegen mij dat ik de volgende dag aan een vreselijke dood zou sterven.

Je probeerde me daarvoor te beschermen. Je vertelde dat ik dat ook anders kon laten verlopen. Achter ons was een goudkleurig rad en jij zei dat het ook nu kon op een zachte manier. Ik had een witte tule jurk aan en mijn witte balletschoenen en ik moest mijn enkels in de gouden band van het rad leggen en dat deed ik ook.

Op het moment dat het rad door mijn draaiing ervan af ging nam ik afscheid van het verdriet en dat duurde 30 seconden in totaal. Ik deed dat, want ik had genoeg van pijn en verdriet.

Het rad draaide verder en een fonkelend licht ging in mijn witte jurk en ik had nog 3 seconden te gaan om over te gaan en toen zei ik stop; beter de vreselijke dood van morgen dan dat ik de liefde en het leven van vandaag mis.

Warme groetjes Chantal