Paragnost Eddie en Consulenten

Kerst, Wat betekent kerst voor jou?

Mediumchat kerstfeestKerst, Wat betekent kerst voor jou?

Kerst is samenzijn, gezelligheid, warmte, sfeer. Het is een drukke tijd in donkere dagen. Sommige mensen hebben weinig geld om er iets gezelligs van te maken maar hebben wel een leuke familie om mee te delen of gezellige vrienden. Sommige mensen hebben weinig mensen om zich heen en misschien toch veel geld. En sommige mensen hebben geen van beide. Wij als lijn willen graag voor je klaarstaan en met liefde je bijstaan.

Er zijn altijd gidsen om je heen en engelen, dus je hoeft je nooit echt eenzaam te voelen. Je kunt de aanwezigheid voelen. Wij kunnen je erbij helpen deze aanwezigheid te herkennen. Soms zijn er dierbare overledenen ook bij. Zij kunnen je ook de warmte geven die je nodig hebt. Sommige van ons kunnen overledenen zien of horen en kunnen boodschappen aan je overbrengen. Zodat je toch even in contact bent met een overleden dierbare.

Kerst is ook de geboorte van Jezus. God bracht ons Jezus om de aarde te redden. Het feest kan ook een nieuwe start of een nieuw begin betekenen, zoals een geboorte ook betekent. Laten we genieten van de kerst door middel van zang, muziek, lekker eten en gezelligheid met in ons hart onze dierbare. En met de gedachte dat Jezus voor jou en ons allemaal op deze wereld kwam. Wij wensen jullie een gezellige, magische en prachtige kerst met al jullie dierbare!

Liefs Chantal