Paragnost Eddie en Consulenten

Innerlijke vroedvrouw

Het leven kent een voortdurende beweging van geboorte en wedergeboorte. Dit betekent dat wanneer we de ouder worden die we verdienen, we voor onszelf de rol van vroedvrouw op ons nemen. Het leven kent een voortdurende beweging van geboorte en wedergeboorte. Dit betekent dat wanneer we de ouder worden die we verdienen, we voor onszelf de rol van vroedvrouw op ons nemen.
We moeten ons inzetten voor het vaak pijnlijke proces van wedergeboorte in nieuwe overtuigingen en nieuw gedrag, willen we werkelijk liefhebben en anderen liefhebben.
In dit proces is angst voor verandering een van de engste aspecten van het oude loslaten en het verwelkomen van het onbekende nieuwe.
Een stap zetten op onbekend emotioneel terrein is alleen mogelijk als we erop vertrouwen dat we dit uiteindelijk veilig kunnen doen. Om dit te bereiken moeten we het proces doorstaan waarbij ons werkelijke zelf wordt geboren. Er is geen andere weg.
Je eigen vroedvrouw zijn betekent dat je voorzichtig je kwetsbare babyzelf beschermt dat bang is om in de steek te worden gelaten of te worden verraden.
Neem rustig de tijd om in een veilige omgeving je ogen te sluiten. Ontspan tot op een diep niveau. Laat je diep wegzakken in de warme duisternis van je ademhaling en voel het kloppen van je hart. Je kunt hierbij 1 of 2 handen lichtjes op je hart leggen.
Concentreer je op het ritme van je hartslag. Zacht en liefdevol stel je jezelf voor in de baarmoeder van een liefhebbende moeder voor die vol blijdschap naar jouw komst uitkijkt.
Moeiteloos begin je aan je indaling en weg door het geboortekanaal en terwijl je uit het lichaam van je moeder glijdt, voel je hoe je wordt opgevangen in de armen van een krachtige, hartelijke vroedvrouw.
Voel de vreugde terwijl je aan een toegewijde moeder wordt overhandigd. Ze toont je trots aan de verwelkomende familie die op jouw komst heeft zitten wachten.
Laat het opbeurende gevoel dat ze je volledig liefhebben en accepteren zoals jij bent heel diep tot je doordringen.
Vier jouw hergeboorte. Je bent een liefhebbende vroedvrouw voor jezelf terwijl je nieuwe opvattingen en nieuw gedrag in jouw leven verwerkt.