Paragnost Eddie en Consulenten

Contact met je hoofdgids

gids, hoofdgidsContact met je hoofdgids, hoe doe je dat? Allemaal worden we begeleid door boven. Door engelen, gidsen. Maar ook een hoofdgids. Wat zijn gidsen. Wat kunnen ze voor je betekenen. Hoe kom je er mee in contact? Je leest het in dit blog.

Wat zijn gidsen

Gidsen zijn energie, die om jou heen zijn. Om je te begeleiden, te behoeden voor. je te beschermen, maar ze geven je ook advies. Je ziet ze niet. Je kunt ze alleen voelen en ervaren. Ze laten je nooit in de steek. Eén gids is er altijd. Dat is je hoofdgids. Die stuurt ook de andere gidsen aan. Een gids kan een dierbare overledene zijn. Maar ook een ziel die je uit vorige levens kent.

Zelf word ik begeleid als medium door Maria. Lange tijd wist ik dat al. En ze heeft zich een keer aan mij geopenbaard. Het houtvuur in de potkachel stond hoog op. Iets te hoog. Ik was in gesprek met een ander medium. Die weet heeft van mijn connectie met Maria. We gaven naar elkaar aan. Ze gaat zich openbaren. Let maar op. Ik opende de deksel van de potkachel. Aan de binnenkant van de deksel zat een hart van vuur. Toen wist ik, Maria, je bent er. Magisch moment.

Wat kunnen gidsen voor je betekenen

Zoals hierboven aangegeven. Ze zijn er om je te behoeden. Te begeleiden, te beschermen en advies te geven. Maar zolang je in het aardse leven aan het vliegen en hollen bent. Niet letterlijk, maar in jezelf. Ga je de boodschappen van je hoofdgids niet zien en horen. Hiervoor zul je de tijd de tijd moeten laten zijn. Rust en zen in het leven accepteren. Jezelf niet gek maken met alles wat moet. Dan kun je de boodschappen van je hoofdgids zien en horen. Pak dus een moment waarop je de focus volledig op jezelf hebt gericht. En in je systeem geen rommel aanwezig is. Als gedachten, angsten.

Hoe kom je met je gidsen in contact

Adem in door je neus, hou het even vast en blaas uit via de mond, doe dit drie keer. Ondertussen open je je kruinchakra en laat daar licht doorheen stromen zodat je in contact komt met de spirituele wereld. Als je dit doet vraag dan in gedachten contact met je hoofdgids. Je zult als het goed is een stem horen, je voelt zelf aan of dit je gids is. Als dit niet het geval is en het voelt niet goed, doe je het opnieuw.

Er kunnen weleens pestende entiteiten tussen zitten die zich gaan voordoen als je gids, maar dit komt niet vaak voor. Vraag in ieder geval bescherming en vraag om je hoofdgids. Vraag daarna om de naam. Je zult direct een naam doorkrijgen. De eerste de beste is ook meteen de goede. Als dit gelukt is dan kun je vragen gaan stellen aan je hoofdgids. Belaad je hoofdgids niet met teveel vragen. Mocht je nog vragen hebben, kan je de volgende dag weer vragen stellen. Je mag van alles vragen. Soms krijg je geen antwoord, omdat je niet altijd alles mag weten en door je eigen keuzes. Als je klaar bent dan sluit je af en bedank je je gids.

Mocht je hierbij hulp nodig hebben, kunnen Paragnost Eddie & Consulenten je altijd hierbij helpen.