Paragnost Eddie en Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Sonja

Dank je wel lieve Sonja! Helemaal perfect. Voel me rustig. Je bent goed in wat je doet. Hou je op de hoogte.

Philippa

Lieve Philippa, wat ben jij bijzonder. Ik voelde me gelijk na ons gesprek zo happy. En dat je mij zo goed omschrijft hoe ik eruit zie echt grappig.En vindt ook lief dat je naar mijn hondje vraagt dankzij jou is ze weer de oude dankjewel. Ik hoop echt dat jou voorspellingen uitkomen maar daar ben ik toch niet bang voor als ik jou gesproken hebt. Het voelt net of jij door mensen heen kunt kijken echt goed ben jij. Ik wens jou een liefde vol weekend toe en laten we genieten van de zon. Veel liefs van Lobke xxx

Medium Kaatje

Lieve Kaatje

Dank je wel dat je naar me hebt willen luisteren na het vervelende bericht vandaag. Het doet zoveel pijn om nu weer deze tegenslag te krijgen. En je weet hoe hard mijn best ik ook doe. Maar ik voel me dan echt een looser.

Maar jij mag zien dat ik niet op moet geven, en dat wil ik ook niet. Maar het is zo moeilijk zo. Dank je wel dat je in jouw kaarten mag zien dat er toch wel een toekomst ligt in dat wat ik leuk vind en dat ik toch over een tijdje iets tegen kom waar ik op mijn niveau wel kan studereen en de opleiding af kan werken en kan gaan werken

Dank je wel Kaatje, voor je kracht die je me gegeven hebt vandaag

John

Paragnost Heleen

Hallo Heleen
Vandaag heb ik jou voor het eerst gesproken.Wat heb ik een fijn gesprek met je gehad over een mannelijke persoon situatie. Alleen de naam en de leventijd kreeg je snel informatie door echt
In detail wat jij niet kon weten, wat ben jij goed zeg ik was echt door verast. Ik ben blij met jou gesproken te hebben en dat er duidelijkheid omhoog is gekomen en natuurlijk de inzichten wat voor mij heel belangrijk is om te weten.
je bent echt een aanrader voor veel mensen die niet bang zijn om de waarheid aan te horen. Jij werkt echt uit liefde en de eerlijkheid wat je uitspreekt.
Ik ga jou zeker weer bellen en dank je wel voor jou geduld en dat je de tijd voor mij nam. Groetjes veel knuffels van mij.

Paragnoste Lotus

Wat een top vrouw ik laat het je weten

Ziener Kim

Hai Kim, Via deze weg wil ik je bedanken voor het consult. Je sloeg de spijker op zijn kop, zonder voorinformatie. Je kon vrij direct de situatie verhelderen en verklaren. Daarnaast wil ik je ook bedanken voor het luisterend oor. Ik vind je ijzersterk en een aanrader voor een ieder.

Seema

Wat fijn Siema om jou weer na lange tijd gesproken te hebben. Het doet me erg goed dat je nog steeds hetzelfde blijft zien en zeggen. Ik heb alle vertrouwen. Dankjewel!

Medium Angelique

Angelique in één woord, bizar accuraat. Lief,en loep zuiver. Alles komt uit. Soms snel,soms met geduld. Maar het komt uit. Zelfs iemands verleden ziet zij
Daarom benader ik haar al jaren.
Mijn topper.

Medium Chantalle

Lieve vrouwke
Ik vind altijd fijn als ik jou gesproken heb, en ik wordt er altijd rustig van. Je bent er als ik je nodig hebt en je neemt de tijd voor mij. aangezien ik jou vaak bel over een situatie betreft over een persoon waar ik een twijfel over hebt, blijf jij altijd bij jou voorspellingen. Ik ben benieuwd of jou voorspellingen uitkomt met de tijd . Ik spreek je snel weer, heel veel knuffels van mij R

Medium Emy

Dankjewel voor het fijne gesprek.
Ik ben blij met de boodschappen die je doorkreeg en voor mij van groot belang waren.

Groetjes van Lobke

Channeler Celisa

Voor Celisa box 74. Lieve Celisa dank je wel voor je geweldig mooie geinspireerde reading. Alles wat je zei maakte dat onze puzzel op z n plaats viel.
Wij hebben er veel aan en zijn blij dat wij je hier gevonden hebben. Veel liefs. Hanna

Kaartlegster Galina

Lieve Elisa box 74.
Vorige week heb jij muj een fantastische reading gegeven met veel diepgang, wijsheid en inzicht. . Wij zijn blij met jou, dank je wel lieverd, tot de volgende keer. Hanna.

Medium Kaatje

Lieve Kaatje

Dankbaar dat je me door deze moeilijke en zware periode heen helpt sinds het ongeluk, mag ik je laten weten dat wat je aangaf van werk tegen mij vandaag gezegd is. Ik heb na ons gesprek een telefoontje gehad en daarin is gezegd dat ik eerst volledig op moet knappen en weer volledig aan het werk moet zijn, voor ik de studie weer op mag pakken. Dat geeft zoveel rust. Je weet hoe graag ik dit werk doe.

Iedere keer als ik je spreek dan weet je me weer een beetje licht terug te geven. Dank je wel lieve Kaatje

Liefs Chantalle

Medium Sonja

Sonja zei mij dat hij met een smoesje weer terug naar mij zou komen en dat is ook gebeurd. Ik had het niet voor mogelijk gehouden maar het gebeurde binnen 2 dagen!

Medium Emy

Hallo emy
Ik had jou januari gesproken over een mannelijke persoon die in een toxic relatie zit, en je zag bij haar met wie hij is een zwangerschap je zag een baby en dat hij moest oppassen en dat hij wordt Gemanipuleerd hiermee. En 5 april blijkt ze zwanger te zijn ongelooflijk dat je dat zag ik kon zelf niet geloven. Ik ben benieuwd of de rest van jou voorspellingen ook gaan uitkomen. Ik hou je op je hoogte vrouwke dank je wel liefs mij.

Brigit

Fijn gesprek gehad.
Hele lieve warme vrouw en ontzettend scherp met waarnemen.

Groetjes Liesbeth

Medium Julia

Lieve Julia

Bedankt, je hebt me gigantisch geholpen met het afsluiten van iets waarin ik al heel lang vast zit.

Liefs Lobke

Medium Eefje

Lieve Eefje,
Bedankt dat je mij weer met veel liefde en medeleven hebt geholpen. Ik heb nu weer meer vertrouwen in wat er komen gaat en dat heb je iedere keer weer gedaan. Eefje is een aanrader op de lijn. Haar inzichten zijn zo goed en ze weet haarfijn de mensen aan te voelen en te benoemen. Ik vind haar ontzettend lief en ze leeft echt met je mee. Dankjewel Eefje

Gabriëlle

Voelt goed in, zegt ook eerlijk als ze iets niet helder doorkrijgt. Naar mijn idee een zuiver en eerlijk medium met een ware gave

Paragnost Lara

Hallo Lara,

Afgelopen vrijdag heb ik je even mogen spreken. Het ging over het contact tussen mijn moeder en mijn zus Ik wil je langs deze weg toch nog even opnieuw dank zeggen, daar ik je woorden ter harte heb genomen. Hartelijke groet!

Paragnost Diya

Diya is een schat. Ze spuit met informatie in korte tijd die zooo binnenkomt. Ze voelt zaken direct aan. Dank je lieve Diya. Door jou kan ik weer mooie stappen mkn.

Paragnost Lara

Hey Lara box72 ,vandaag een fijn consult gekregen van u .wat bizar hoe u alles genoemde over mijn situatie in kwestie met een persoon.ik kan het beamen dat u een eerlijk ziel bent die geen larie onzin verteld .u komt gelijk tot de kern van de situatie.ik heb weer moed gekregen door u ,om anders naar dit situatie aan te kijken.hartelijk van anoniem

Medium Martina

Beste Medium Martina (box 11)
Wat waren de inzichten weer overweldigend vandaag, ik ben je weer super dankbaar.
Voor mij ben je het beste medium by far!
Het is altijd een feestje je te mogen spreken, soms is het confronterend maar daar hou ik alleen maar van.
Dan valt er wat te leren!
Tot snel weer Martina

Medium Angelia

Angelia staat dag en nacht klaar om je inzichten te geven die op dat moment belangrijk voor je zijn .
Ze zag altijd een nieuwe man op mijn pad komen , dat wilde ik toen nooit geloven omdat ik nog teveel bezig was met mijn ex die toen nog mijn vriend was .
Ze zag zelfs dat het een zakenman zou zijn en dat klopt gewoon .
Toch is het uitgekomen . Ze zag ook een verhuis en ook dat is uitgekomen .
Haar kaarten en pendel zeggen steeds wat er speelt en wat mag komen .
Als ze iets dichtbij ziet met de pendel , dan zegt ze dat maar dan komt het ook nog eens heel snel uit .
Daarnaast ben je ook een heel lieve vrouw die mij ook heel veel heeft getroost en gesteund .
Bedankt lieverd
Tot gauw
Anoniempje

Medium Sara

Al vaker Sara gebeld .
Sara is recht door zee en daar hou ik van . Ze zegt echt wat ze doorkrijgt . Ze heeft vaker voorspellingen met betrekking tot mijn ex die toen mijn vriend nog was gedaan die toen waren uitgekomen . Het was pijnlijk maar het kwam uit . En daarvoor bellen we , voor inzichten !
Deze keer had ze weer gelijk over de nieuwe man in mijn leven . Haar voorspellingen zijn accuraat .
Bedankt lieve Sara
Ik spreek je gauw wel weer
Anoniem

Medium Maan

Maan is een topper. Ik spreek nu een klein jaar met haar. Daarvoor 1 keer gesproken i.v.m. mijn relatie die toen afliep (had ze overigens mooi waargenomen door te zeggen dat ik terug “de blije ik diende te worden”).
Ik mag stellen dat mijn leven een liefdevollere invulling gekregen heeft met afscheid en pijn die een plekje krijgen door de beoefening van acceptatie. Maar des te meer met zeer leuke verassingen die ik graag met haar deel. Ze is meer dan een medium, een mentor komt in de buurt, maar doet haar te kort.
Maan, dank je wel voor je onaflatende steun! Je doet me goed!

Medium Angelique

Vandaag kort maar goede consult gehad bij Angelique en amper 30min later is haar voorspelling al uitgekomen .
Je zei plots bericht en jaa dat klopte als een bus .
Nieuwsgierig naar de rest , maar goed gevoel heb ik wel bij de voorspellingen die telkens uitkomen .
Super blij
Ik hoop dat je weet wie ik ben
Anoniem

Heey lieve Heleen,

Mooi bescheiden mens, jij gaat voor het allerhoogste.
Herinnert ons hoe het leven werkt met Liefde. Telkens weer.
Begeleidt ons zo zuiver. Voelt bij jou altijd als thuiskomen.
Dankjewel lieverd

Medium Angelia

Net een geweldig consult gehad van Angelia .wat is zij super goed in haar consulten.dank voor u zuivere eerlijk oprecht reading Angelia .liefs Rosita

Medium Eefje

Lieve Eefje,
Jij ziet allemaal dingen wat uitkomt. Elke keer heb ik van als er iets gebeurt van volgens mij heeft Eefje dat gezegd. Ik had jou vanmiddag nog gebeld over een collega die weggaat. Jij zei vanaf het begin daar gaan nog meer weg. En vanmiddag zei je nog dat er nog meer gaan en gelijk heb je. Ben vanavond naar mijn collega geweest en er gaan nog 2 mensen weg. Dat heb jij goed gezien. Nu nog de andere voorspellingen maar daar ben ik niet bang voor. Wat jij ziet dat klopt altijd zo goed ben jij. Je hoort nog van mij.
Liefs Lobke

Gabriëlle

Net een fijn gesprek gehad, voelt dingen zuiver aan en houdt je niet onnodig lang aan de telefoon.
Ik bel je zeker nog een keer terug x.

Paragnost Heleen

Heleen is gewoon heel goed in wat ze kan waarnemen. Ze blijft me keer op keer verbazen over hoe accuraat ze personen hun energie kan lezen en op situaties kan invoelen. Ze heeft een groot empathisch vermogen, maar zegt het je toch gewoon zoals het is. Ze staat me de laatste tijd meer bij in het zakelijke en ook dat gaat haar goed af. Dank je wel Heleen! Je hoort snel van me!

Hinnekes Medium

Ik heb een heel fijn gesprek met je gehad. Je wist precies wat er speelde en je verbloemt niks. Ik hou daar van.

Waarzegster Madelein

Lieve Madelein
Zo blij dat je weer terug bent!
Jij bent gewoon geweldig!! Liefs

Paragnost Diya

Hoi lieve Diya boxnr 85 ,dank voor u consult .u weet zuiver te vertellen voelen de beelden die u erbij krijgt in u consult.hoe bizar kan dit zijn ? u vraagt niks van te voren ,dit geeft mij zeer zeker een bevestig dat u een oprecht paragnost bent die geen onzin fabeltjes verkoopt.hartelijk dank Diya !! Tot de volgende x weer zou ik zeggen.lieve groet S

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,

De laatste jaren heb ik je vaak om raad gevraagd. Je hebt me ontzettend veel geleerd en het iedere keer bij het rechte eind gehad! Ook wanneer ik heftig was en soms nog ben haha help je me en weet je de juiste snaar te raken. Duidelijk, geen nonsense en altijd oprecht. Erg dankbaar. Je hebt me ook geleerd hoe het werkt in het universum en dat alles in en bij jezelf begint en hoe belangrijk energie en trilling is. Veel dank en liefs!!

Philippa

Lieve Philippa,
Wat een geschenk als ik jou aan de lijn heb.
Je voelt goed aan wat er is duidelijke antwoorden echt fijn. En je houd ook niet de gesprekken lang aan lekker kort en duidelijk. Ook mijn hondje voelde je goed aan je noemde gelijk haar ras echt geweldig. Ik hoop dat jou voorspellingen uitkomen maar mijn les is bij mij eigen blijven en leuke dingen doen en dan komt de rest. Ik hou je op de hoogte. En je bent superlief. Dankjewel Philippa xxx
Liefs Lobke

Medium Rob Nijland

Rob is echt een aanrader voor iedereen!! Super vriendelijk en echt een top medium!! Ik spreek hem al een aantal jaren en ben altijd weer onder de indruk. Altijd zit hij goed, zo bijzonder
Dankjewel Rob voor je consult gisterenavond en ik bel je gauw weer!
Liefs Mireille

Medium Helen

Lieve Helen

Dankjewel voor je bemoedigende woorden.
Je voorspelling is alweer uitgekomen
Helen is echt een aanrader!
Je kunt ook echt met haar lachen .

Tot spreken S

Medium Angelia

Lieve Angelia, topper ben je, een luisterend oor voor mij, en ik ken je al wat jaren, tot nu komt alles uit, ik denk soms, dit kan toch niet, jij zegt let maar op, en dan gebeurd het gewoon.
Tot snel lieve schat,

Veel liefs, Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *