Paragnost Eddie & Consulenten

Energie wat is dat nu eigenlijk?

Energie wat is dat nu eigenlijkEnergie wat is dat nu eigenlijk?

We hebben energie zoals brandstof extern om warm te worden of blijven. Zonne-energie de panelen die ons huis kunnen verwarmen. Energie in ons lichaam welke we verbranden als we sporten. Energie een woord dat uit te leggen is in velen vormen.

Ik zit laag in mijn energie’ … het kan helpen om dan met edelstenen aan de slag te gaan. Natuurlijk bij extreem lang en laag in de energie zitten, gaat men altijd naar de dokter om raad. Ook edelstenen bezitten energie. Wij mensen hebben vaak behoefte aan tastbare energie. Maar is energie tastbaar? Kunnen we de stroom van gas zien? Als je goed kijkt en de mogelijkheid ervoor krijgt kan dat.

Een leuke oefening om eens te zien wat energie is. Zet een kaars aan. Kijk alleen naar het vlammetje. Na een tijdje zal je zien dat er een energie is. Datzelfde kan je ook zien als je naar een boom of een blad van een boom kijkt.

Het is even oefenen, maar wel leuk om te doen.

Energie, de zon, maan en planeten bij bepaalde standen ontstaan er allerlei zaken. Misschien een van de meest bekende Mercurius in Retrograde … vertraging!

De Gap (Galactisch Activerings Poort) dagen waar de sluier tussen de aarde en het universum dunner is. Wisselend per persoon van vermoeiend tot actief.

De engelen zeer bijzonder als je er meer mee werkt, of als je ze voelt. De engelenrijken, de gidsen als je ze opmerkt ook energie.

Op foto’s staan weleens witte bollen. Indien niet bewerkt, zijn het vaak orbs. Orbs? Ja, energiebollen. Naar mijn idee zijn het cherubijnen (engelen) die even komen kijken op deze aardbol.

Huisdieren merken energie vaak sneller op. Een kat die staart naar een plek waarvan je denkt er is niets, maar toch de kat merkt sneller energie op. Dieren voelen aardbevingen vaak aankomen, in instinct geeft het aan. Ze weten het gewoon, zonder apparatuur of voorspellingen. Dieren voelen aan instinctief. Weer een vorm van energie.

De verbinding van de elementen aarde, water, lucht, vuur en metaal. Samenwerkend hebben deze elementen weer nieuwe energie.