Paragnost Eddie en Consulenten

Is het leven slechts illusie?

Is het leven slechts illusie?

Als je het leven bekijkt vanuit een groter geheel, dan zou je er wel eens achter kunnen komen dat het leven wat je tot nu toe hebt geleefd slechts een illusie is.
En dat we slechts kijken naar hetgeen we willen zien en niet naar hoe het leven werkelijk beleefd mag worden.

Ja ik zal de laatste zijn die zegt dat dit niet een menselijk gevoel is. Gewoon lekker gezellig en geen moeilijk gedoe, dat is wat de meeste mensen zich wensen. En wie wil dit nu niet? Zeg nou zelf het leven is al zwaar genoeg, toch?

Of is het zoals ik mijn blog begon slechts illusie? Zijn de voorstellingen die we maken van ons leven helemaal niet zoals het is. En is het zoals velen die daar heel veel onderzoek naar hebben gedaan- informatie doorkrijgen en/of in verbinding staan met andere werelden slechts wat we willen zien of te zien krijgen- vanwege de sluier die over de aarde ligt?
Ook ik heb zelf regelmatig onderzoek gedaan en mij suf gelezen erover maar de antwoorden liggen echt toch heel diep in ons onderbewustzijn verborgen.

Ga jij zoeken naar een waarheid die in je ligt besloten? Is het niet zo van- ‘’kind je daalt nu af naar je vergetelheid en je bent helemaal blanco om de lessen te leren die je op aarde weer krijgt aangeboden’’?
Zeker weten van wel want als je alles zou weten wat je in de afgelopen eeuwen hebt opgedaan dan zou je stapel worden van de wetenschap die je bij je draagt.

Dus krijgen we allen op onze eigen manier en op ons eigen tempo te zien en te horen (als we tenminste willen luisteren daarnaar anders blijven we tegen hetzelfde aanlopen en leren we niets van onze lessen en daardoor groeien we niet etc.

Ja het is al door diverse collega’s uitgelegd en staat al in talloze boeken te lezen. Wij mensen zijn eigenwijs, ik ook en velen met mij. Nix mis met eigen-wijs zijn maar het gaat een stuk lastiger worden als we niet willen luisteren naar de mensen uit je omgeving of naar je partner en of anderen die het goed met je bedoelen.  Soms blijven we namelijk tegen hetzelfde aanlopen en is het zo makkelijk om te zeggen- mij mankeert niets. Maar durf jij het aan om een diep in jezelf te schouwen? Daarmee bedoel ik dus echt te kijken naar de kant die je niet wilt zien? Ofwel je eigen blinde vlek onderzoeken?

Lastig is het zeker dat weet ik zelf  ook uit eigen ervaring, want lichtwerker of niet, een mens blijf je ook op deze aarde en dus krijg je allen te maken met de aardse lessen.

We worden daar Supergoed bij geholpen door onze lieve vrienden vanuit andere werelden en je eigen dierbare gids/en en Vader/Moeder God staan je bij elke dag als je dat zou willen.

Vraag en je zal krijgen, dus pas op met wat je vraagt je zou het wel eens kunnen krijgen, ook de nare dingen die je denkt kunnen omgezet worden in materie.

Het leven van vandaag gaat supersnel en elke dag worden er weer nieuwe energieën de aarde op gestuurd.
Dat hebben we allen ook kunnen lezen in de verschillende blogs over Energetische verschuivingen en wat het met ons mensen doet.
Geloof het of niet het heeft wel degelijk impact op ons mensen. Net zoals E-nummers en additieven die in ons voedsel zitten zo hebben ook de Chemtrails-Zonnevlammmen-Magnetische velden-en noem het maar op allemaal impact op ons lichaam en kan ons systeem flink ontregeld raken.

Daardoor hebben we juist de kracht nodig die ons kan helpen weer in balans te komen.
Velen vragen zich af wat er aan de hand is, en snappen niets van al deze uitspraken.
Maar als je jezelf een klein beetje kunt verdiepen in deze materie en jezelf openstelt ervoor dan ga je er toch echt anders over denken, geloof mij maar.

Keulen en Aken is ook niet op 1 dag gebouwd dus neem er gerust je tijd voor om eens te lezen bij de vele Blogs die bij Eddie-Paragnost te lezen zijn, en voel dan eens diep in jezelf wat jouw waarheid hierin is. Laat je alsjeblieft nooit door anderen zeggen dat het kolder is, want dit zijn uitspraken van mensen die echt niet voor verandering openstaan.

Het leven is vaak niet wat je ervan verwacht, maar wat verwacht jij dan? Iedereen moet uiteraard zijn eigen slingers ophangen. En ook niet iedereen heeft dezelfde lessen te leren dus als jij ziet dat het een ander makkelijker afgaat dan kun je wel eens het gevoel hebben dat je het ook wat makkelijker kan hebben en voel jij jezelf dan tekort gedaan door het leven?

Het is nooit wat je ziet geloof mij maar. Iedereen heeft zijn eigen sores in het leven en niemand blijft gespaard.
Ga jij er op een volwassen manier mee om en kijk je ook naar je eigen stukken? Dan kun je samen een nieuwe start maken en weer een stukje groei doormaken. Kijk je niet naar je blinde vlekken, dan krijg je het op een later tijdstip weer te zien en meestal is dat dan weer een stukje zwaarder.

Helaas ondanks dat we het leven op aarde keer op keer zelf verkiezen door incarnatie is en blijft het zwaar op aarde. De aarde is de enige plek in het universum waar we deze lessen kunnen en mogen leren. Dat is wat, toch? Eigenlijk mogen we dankbaar zijn dat als we eindelijk geleerd hebben waarvoor we terug zijn gegaan dat we  zoveel mee hebben mogen nemen naar gene zijde dat we rijker zijn dan ooit iemand in de materie kan worden.

Dit is wat we meenemen naar gene zijde-die schat van ervaring en groter bewustzijn. Dit is waar je nieuwe leven op aarde dan mee mag beginnen. En als jij die mooie maar soms oh zo pittige lessen achter je hebt gelaten in je oude leven dan begin je straks met wat vriendelijker scenario.

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het komt dat anderen zo makkelijk door het leven wandelen?
Wel dat zou logischerwijs kunnen zijn dat de lessen geleerd zijn in een vorige incarnatie en dat je dan als een soort van beloning het in je volgende incarnatie het wat makkelijker mag krijgen.

Is zomaar wat ik te voelen krijg, logisch zou het wel zijn toch? Voor wat hoort wat zeg ik altijd.

En geld en goederen kun je toch niet meenemen dus als je de kans krijgt om te leren over je eigen leven op dit moment en je kunt je beter gaan voelen in je relatie tot je partner/kinderen/ouders/vrienden/werkgevers/collega’s nou dan zou ik geen moment twijfelen maar aan de slag gaan om alle eindjes af te werken en je daardoor een gelukkiger mens te gaan voelen.

Ik ben wie ik ben, net zoals jij dat bent en alle mensen op deze aardbol.
Maar nu is het de juiste tijd om te schouwen in jezelf en ik zou zeggen grijp die kans lieve mensen.

Het leven is slechts een illusie voor degene die niet verder durven te kijken.

Durf jij je eigen grenzen te verleggen?, doe het dan op je eigen tempo en op jouw moment zodat je een krachtiger en bewuster mens wordt. De nieuwe jij in de nieuwe tijd.

Veel liefde en kracht,
Eliza-Lis