Paragnost Eddie en Consulenten

Enkele kristallen met hoge trillingen

Enkele kristallen met hoge trillingenIn consulten wordt me wel eens de vraag gesteld naar kristallen en de werking ervan. Ik weet uiteraard niet alles. Er is zoveel informatie hieromtrent en die informatie kan je zowat overal vinden.
Ik ervaar het als veel belangrijker te voelen tot welke kristal je je aangetrokken voelt en welke kristal jou uitnodigt. Je kan dus ook met kristallen praten vanuit een andere frequentie.
Ik zal er een aantal belichten vanuit mijn persoonlijke ervaring.
Een Spirit-kwarts geeft inzichten in familieproblemen, focust healing die multidimensies bereikt. Deze kristal bevordert zelfvergeving en herprogrammeert het cellulaire geheugen. De Spirit-kwarts laat ons de geesten van onze voorouders ontmoeten en is te programmeren voor voorouderlijke healing én de herkadering van het verleden.
Een Tugtupiet is heel zeldzaam en niet goedkoop, maar het is wel een van de meest waardevolle kristallen om het hart te healen en het hart te openen. Deze kristal verenigt een mededogend hart met een verlichte geest en brengt innerlijke rust en vrede. Tugtupiet is ook een krachtig kristal om je lever af te schermen voor de woede van derden, beschermt eveneens tegen emotionele chantage. De kracht van dit kristal is eveneens vergeving en onvoorwaardelijke dienstverlening. Een heel krachtig kristal voor hulpverleners in het algemeen. Het kristal is afkomstig uit Groenland.
Een Fenakiet zuivert en brengt het bewustzijn naar een hogere frequentie. Dit kristal healt de ziel en maakt verfijnde en fysieke lichamen tot voertuigen van het geactiveerde lichtlichaam. De energieën zijn beschikbaar voor degenen die hun persoonlijke vibratie op een hoger niveau hebben gebracht.
Een Blauwe maansteen is één van de sterkst activerende kristallen voor sluimerend spiritueel potentieel. Dit kristal bereidt je fysieke lichaam voor op de ontvangst van het lichtlichaam en kan extreem hoge niveaus van bewustzijn bereiken. Je kan dit kristal achter in je nek leggen om spierspanningen te verlichten en verfijnde energieën door dit gebied te laten stromen. Dit gebied wordt de kosmische doorstromingspassage genoemd.
Een Seleniet is gekristalliseerd goddelijk licht en verankert je lichtlichaam in de incarnatie. Dit kristal is heel nuttig om je zielsdoel vast te stellen.