Paragnost Eddie en Consulenten

De kracht van

De kracht vanDe kracht van gedachten en spiritueel bewustzijn. Het is in deze tijdsdimensie steeds noodzakelijker om je voortdurend in een evenwichtige toestand te brengen en te blijven. Ook de gedachten onder controle te houden en te zorgen voor positieve beelden. Gedachten zetten zich steeds sneller om in gebeurtenissen en dit tempo zal voor de komende tijd nog hoger worden, tot we over een tijdje duidelijk bewust en helder onze gedachten formuleren.
Kijk aandachtig naar je gedachten en zie hoe ze je gevoel en je energie in je lichaam beïnvloeden, want hierin zit onze scheppingskracht. We kunnen onze scheppingskracht gebruiken om onze hemel op aarde te creëren en we kunnen onze gedachten ook onbewust zodanig creëren dat ze ons vanbinnen vervuilen en naar buiten toe resulteren in blokkades, beperkingen en hindernissen.
Scheppingskracht in op energetisch vlak ‘ neutraal ‘. Onze gedachten bepalen hoe we onze Scheppingskracht neerzetten. Wanneer we onszelf op een negatieve gedachte betrappen, kan je onmiddellijk die gedachte vervangen door een gedachte die aanzet tot verandering. Het is bovendien een leuke manier om op een creatieve en positieve manier met jouw scheppingskracht om te gaan. En in onze tijd is dit heel belangrijk

Ik ben bijzonder alert op de taal die mensen gebruiken….uiteindelijk is dat een gevolg van de gedachten en overtuigingen die ze over zichzelf uitroepen ( of over anderen, of over de maatschappij….) Mensen die zich voornamelijk vanuit negatieve gedachten en gevoelens uitdrukken, hebben het zeker in deze tijd bijzonder moeilijk, omdat ze in zichzelf en om zich heen een hel creëren en met een kracht datgene manifesteren waar ze onbewust bang voor zijn.

Het is dus heel belangrijk voor de komende tijd controle ( en dit is niet hetzelfde als ‘ onderdrukken ‘) te houden over onze gedachten en ze positief te veranderen. Alle negatieve blokkerende toxische gedachten loslaten en vervangen door positieve en dit ons verder helpen in het creëren van een vreugdevol leven.
Soms betrappen we er ons op dat we ons dat we negatieve gedachten hebben over anderen en die ook naar buiten brengen ….we kunnen hiermee oefenen door elke keer dat we een negatieve gedachte over iemand hebben, die gedachte te veranderen door te kijken naar wat we positief vinden aan die persoon. We moeten onszelf niet veroordelen omdat we niet perfect zijn, dat is je reinste energieverspilling. In elk menselijk wezen is altijd iets goeds en positief te vinden…maar soms laten we ons leiden door ons ego.
Velen zijn vastgelopen in de persoonlijke chaos waardoor situaties worden gecreëerd die hun energie naar beneden halen. We worden bijna dagelijks om de oren geslagen met de slogans ‘ wakker worden ‘, en tegelijk vergeten we de kracht en de macht die in onze gedachten verborgen zitten.
Onze gedachten zijn de scheppers van onze ervaringen en situaties waarin we leven…kijk eens nuchter naar de uitwerking van de gedachten en de kracht die erachter zit.
Weiger om jezelf en anderen naar beneden te halen. Het maken van die keuze bevordert het bewuster omgaan met je gedachten en dit is de manier waarop scheppingskracht werkt.
Wat zeg je tegen jezelf en wat gaat er door je hoofd?
Welk plaatje draai je gewoontegetrouw af? Klopt dat plaatje nog wel?
Als je je realiseert dat je gedachten niet overeenstemmen met je hoogste goed en niet de beste keuze is, kan je er altijd voor kiezen deze gedachten te stoppen en te kiezen voor hetgeen wél voor jou de beste keuze is.
‘ Ik kan niet kiezen ‘ is nonsens…want niet kiezen is ook een keuze en versterkt enkel de slachtoffer-energie.
Tijd om je eigen scheppingskracht tot ontplooiing te brengen, bewust en opbouwend.
Wees lief voor jezelf, want hierin ligt jouw grootste kracht tot werkelijke verandering.