Paragnost Eddie en Consulenten

Uw gevoel volgen…

Uw gevoel volgen...Uw gevoel is gebaseerd op veel dingen, Uw gevoel is gebaseerd op alles wat u bewust en onbewust opneemt. Stel dat iemand tegen u lacht en zegt: “Ik ben het met u eens. ”Uw verstand vertelt u dan dat het zo is. maar uw gevoel zegt dat hij niet de waarheid spreekt.

Een ander voorbeeld: Uw verstand zegt u dat hij/zij te vertrouwen is.. Maar uw gevoel vertelt hij/zij is niet te vertrouwen is. Uw verstand zegt u dat veranderen van baan risico’s met zich meebrengt. Uw gevoel zegt u dat u veel gelukkiger zou zijn als u  iets anders ging doen.
Ook uw verstand gebruikt u om een bepaald gevoel te krijgen. U gebruikt uw verstand om de beste keuze te maken die u een bepaald resultaat geeft. Wat wilt u met dat resultaat? U wilt u blij of succesvol voelen en doelen bereiken?

Als u wilt weten wat uw gevoel u te vertellen heeft, luister dan naar uw emoties. Wat zeggen die u? Voelt u blijdschap, verdriet, onzekerheid, geluk?
Dat is uw gevoel. Uw verstand zegt u dat u  blij zou moeten zijn, maar uw voelt bijvoorbeeld onrust. Als u uw  gevoel volgt in de juiste richting, dan wordt of voelt u zich inderdaad beter en gelukkiger.  Als u uw gevoel zou volgen kan het bijna niet fout gaan.
U kiest er zelf voor.

Ook al zegt iedereen dat het niet kan of dat iets anders verstandiger zou zijn, blijf dicht bij uw gevoel en kies op basis van uw intuïtie. Diep in uw hart weet u wel of een keuze de juiste is voor u.
Waarom zou u genoegen nemen met minder? Het kan zijn dat u bang bent dat het niet lukt, maar probeert u het dan toch nog een keer. Als u een keuze maakt op uw gevoel en het blijkt later niet te hebben uitgepakt, hebt u nog altijd uw  hart gevolgd. Je hebt gekozen voor jouw wensen en verlangens. Dat is beter dan een beslissing nemen waar u eigenlijk niet achterstaat, alleen omdat het ‘verstandig’ zou zijn. Waarom zou je iets kiezen waar u niet achter staat?

Neem een beetje risico en vertrouw op uzelf. Als u iedere dag uw gevoel niet volgt, kunt u er op wachten dat u zich op de lange termijn rot voelt en ongelukkig.  Dus, als u uw gevoel niet volgt, komt er op de lange termijn alleen maar ellende van.

Bel/chat ons gerust, wellicht kan mijn collega’s en of ik uw hierbij helpen, want veel van mijn collega’s zijn gespecialiseerd in relatiebegeleiding. Persoonlijk begeleiding, toekomstprognose, tweelingziel en healing afstand.

Warme groet,

Evelien