Paragnost Eddie en Consulenten

Wat als jij je ziel zou volgen?

Wat als jij je ziel zou volgen?Wat als jij je ziel zou volgen? In het spirituele weten we dat we als mens een ziel zijn. De ziel die in een lichaam op het aardse vertoeft. Zodra het lichaam sterft, is de ziel weer vrij. Vrij van alle aardse beslommeringen. Vrij van de gedachten, de zorgen, de emoties, die de mens met zich meedroeg.

Hij kan weer gaan en staan waar die wil, de ziel. Hoe mooi is dat? Die vrijheid te voelen als jij je ziel zou volgen in plaats van wat de maatschappij vraagt, verlangt en wijsmaakt. Hoe je moet leven, wat belangrijk is.

De ziel vindt namelijk hele andere dingen belangrijk. Die is niet bezig met geld, met macht, met aanzien, met er perfect uit willen zien. Met meer te willen hebben. De ziel is hier, de ziel is daar en de ziel geniet.

Geen angsten voor niets, waar die vertoeft, verblijft, of er voldoende geld is. Warm genoeg, vermoeidheid, slaap gezanik, gezeik. Niets van dat al, vrijheid is wat hij voelt op werkelijk aal fronten.

Geen enkel probleem dat hem nog tart. Hoe ze je dat vinden als jij je ziel zou volgen? Los van alle zorgen, beslommeringen van alledag?Dat is ook wat we als aards leven kunnen doen. Alleen hebben we van het aardse leven een gedrocht gemaakt als mens.

We moeten leren, kennis tot ons nemen. Zonder die kennis ben je tegenwoordig aan de Goden overgeleverd. Kun je niet lezen, niet schrijven, kun je ook niet je geld verdienen. Dat geld heb je toch echt nodig voor je aards bestaan.

Je hebt de kennis nodig om je plek in te nemen tussen anderen. Want een kluizenaarsbestaan het kan niet, als mens hebben we anderen nodig. Om ons te verbinden, te verdiepen, te verrijken, om samen op de aarde te staan.

Maar wat als jij je ziel zou volgen, zouden er dan nog beslommeringen en zorgen bestaan? Nee, zegt een medium van Paragnost Eddie. Je zou een ziel zijn in een lichaam, die zich nergens meer wat van aantrekt.

Die volledig zijn eigen gang gaat en hoe gek het ook klinkt. Van alles voldoende zal hebben. Ja ook van geld, want de ziel die gaat en doet en weet, het is altijd goed. Je maakt dan gebruik van al je zintuigen waarvoor ze bedoeld zijn.

Je ruikt, je proeft, je hoort, je ziet, je voelt alles intens. Je snuift de geur op van alles om je heen. Je ogen verwonderen zich elke seconde en je leeft, je voelt, je lacht, je gaat. Elk mens is dan prachtig en jij weet precies het juiste te doen.

Wat een zorgeloos aards leven als je je ziel achterna gaat. Die jij het voor het zeggen laat hebben. Waar je ook bent of gaat, het voelt magisch. Het hoofd is niet bezig met wat er moet, komt of gaat. Je vertoeft in het nu en dat is zo prachtig machtig.

Het maakt niet uit of het aardse leven voorbijgaat. Hoe je in het leven staat, of iemand aan je voorbijgaat. Het maakt je niet uit. Je kent alleen vreugde, blijheid, vrolijkheid en een hart vol liefde. Is dit wellicht waarom een ziel richting aarde gaat!

Wat zullen dan veel zielen verdriet hebben, hier op het aardse. Ze dachten dat ze hier kwamen om feest te vieren. Maar het lichaam en geest van de aardse persoon staat niet hierop afgesteld, helaas.