Paragnost Eddie & Consulenten

Spiritueel consult boeken?

Medeleven versus medelijdenSpiritueel consult boeken?  U, lieve lezer en beller wilt een spiritueel consult boeken en of dit doet u regelmatig .
Graag zou ik u een aantal zaken ter overweging aanbieden.
Het is verstandig om voor u gaat bellen naar een paranormale lijn voor een spiritueel consult eerst een overzicht te maken van hetgeen u eigenlijk te weten wilt komen en met welk doel.
Wanneer u dit bepaald heeft zou ik u adviseren om eerst eens te gaan kijken welke spirituele consulent er welke specialiteit heeft .
Wellicht is het een afgestemde vraag die door een bepaald persoon extra goed uitgelegd kan worden vanwege de specialiteit of onderwijs die men heeft gevolgd..
Tijdens een spiritueel consult adviseer ik u om bij u zelf te voelen hoe een antwoord bij u binnenkomt klopt uw gevoel bij het gegeven antwoord ?
Zo ja, fijn zo en zo nee, durft u dat wellicht aan te geven?
Anders kunt u het na het gesprek ontkrachtigen door richting het universum te zeggen of uw gidsen dat u hierin geen geloof stelt en of zij dit willen ontkrachtigen.
Immers wanneer u dit onwenselijk vindt maar een ander voorzegt u dit heeft het toch energie gekregen en gaat het in werking ..
Dat is hoe het ook werkt.
Een uitspraak is energie die in beweging gezet wordt.
Een langer durend spiritueel consult dient een begin een midden en een conclusie te bevatten waarmee u handvaten krijgt.
Een spiritueel consult dient u altijd verder te brengen en inzichten te geven zodat u weer vooruit komt en daarmee positief te werken.
Dat wil echter niet zeggen dat u altijd leuke en of fijne berichten krijgt.
Toch is het bij mindere berichten wel de bedoeling dat u begeleid wordt.
Ook is het zo dat u altijd zelf verantwoordelijk blijft voor een spiritueel consult en uw eigen proces.
Daarom ook kan het heel heilzaam werken om een spiritueel consult te voren goed te overdenken, wat is/zijn mijn vragen, aan welke spirituele hulpverlener ga ik ze stellen en na afloop ga het resultaat zorgvuldig na.
Maak eventueel een verslagje van het geheel.
De uitkomst is natuurlijk persoonlijk en voor jezelf maar wanneer je er een samenvatiting van maakt enje houdt dit bij kun je ook heel mooi je eigen proces in kaart brengen.
Verder kan ik echt adviseren om voor en na een spiritueel consult te gaan mediteren, al dan niet behulp van edelstenen.
Blijf kritisch, blijf bewust en zoek ook zelf naar vooruitgang,
het is jouw pad, jouw leven en jouw missie.
Als laatste zou ik zeggen het is nimmer onze bedoeling om mensen afhankelijk te maken van een medium of spirituele lijn, daarom stel grenzen, voorkom verslavingsgedrag …
Niemand is er bij gebaat wanneer je over je grenzen gaat en dat is ook absoluut onwenselijk.
Blijf alert en kritisch op je eigen proces.
Ik wens je de wijsheid van bewustzijn ,de liefde uit de Bron ,deze te zien stralen als het Licht ..
Be blessed en welkom met al je vragen