Paragnost Eddie en Consulenten

Spiritueel consult bij Paragnost Eddie

Medeleven versus medelijdenSpiritueel consult bij Paragnost Eddie. Beste beller wil je een spiritueel consult boeken en of dit doet u regelmatig. Maak dan gebruik van deze tips.

Wat is je doel van het gesprek

Het is verstandig om voor je gaat bellen naar een paranormale lijn voor een spiritueel consult. Eerst een overzicht te maken van hetgeen je eigenlijk te weten wilt komen en met welk doel. Wanneer je dit bepaald hebt,  kies dan de juiste consulent uit. Die jouw vragen zeker kan beantwoorden.

Kies voor de juiste spiritueel consulent bij Paragnost Eddie

Wellicht is het een afgestemde vraag, die door een bepaald persoon extra goed uitgelegd kan worden vanwege de specialiteit of onderwijs die men heeft gevolgd. Tijdens een spiritueel consult het advies om bij jezelf te voelen hoe een antwoord bij je binnenkomt. Klopt je eigen gevoel bij het gegeven antwoord. Zo ja, fijn zo en zo nee, geef dit aan. Immers wanneer je dit onwenselijk vindt maar een ander voorzegt. je toch bepaalde energie hebt mee gekregen. Die in werking wodrt gezet.

Elk gesprek met een medium of paragnost brengt energie te weeg

Een uitspraak is energie die in beweging gezet wordt. Een langer durend spiritueel consult dient een begin een midden en een conclusie te bevatten waarmee u handvaten krijgt. Een spiritueel consult dient u altijd verder te brengen en inzichten te geven zodat u weer vooruit komt en daarmee positief te werken. Dat wil echter niet zeggen dat u altijd leuke en of fijne berichten krijgt. Toch is het bij mindere berichten wel de bedoeling dat u begeleid wordt.

Verantwoordelijkheid ligt altijd bij jezelf

Ook is het zo dat u altijd zelf verantwoordelijk blijft voor een spiritueel consult en uw eigen proces. Daarom ook kan het heel heilzaam werken om een spiritueel consult te voren goed te overdenken. Wat is/zijn mijn vragen, aan welke spirituele hulpverlener ga ik ze stellen en na afloop ga het resultaat zorgvuldig na. Maak eventueel een verslagje van het geheel. De uitkomst is natuurlijk persoonlijk en voor jezelf. Maar wanneer je er een samenvatting van maakt en je houdt dit bij, kun je ook heel mooi je eigen proces in kaart brengen.

Mediteer na een spiritueel consult

Verder kan ik echt adviseren om voor en na een spiritueel consult te gaan mediteren, al dan niet behulp van edelstenen. Blijf kritisch, blijf bewust en zoek ook zelf naar vooruitgang. Het is jouw pad, jouw leven en jouw missie. Als laatste zou ik zeggen het is nimmer onze bedoeling om mensen afhankelijk te maken van een medium of spirituele lijn. Daarom stel grenzen, voorkom verslavingsgedrag.

Niemand is er bij gebaat wanneer je over je grenzen gaat en dat is ook absoluut onwenselijk. Blijf alert en kritisch op je eigen proces.
Ik wens je de wijsheid van bewustzijn, de liefde uit de Bron, deze te zien stralen als het Licht.
Be blessed en welkom met al je vragen. Spiritueel consult bij Paragnost Eddie wordt met deze tips een gouden consult. waar jij heel blij mee zult zijn.