Paragnost Eddie en Consulenten

Loslaten is leren

Loslaten en lerenLoslaten is leren. Het leven is een leerschool waarin we mensen ontmoetten die ons spiegels geven. Projecties die bedoeld zijn om ons ervaringen te geven. Vooral die van uniek Zijn aan ons te laten zien.

Jij bent jij en zoals jij bent is goed

Tot het moment dat je weet dat je er bent om je eigen unieke jij te Zijn en dat het goed is zoals je bent. Kom je veel mensen tegen die dienen voor je groeiproces naar het bewustzijn van het uniek Zijn. Elk van die mensen leren je lessen door je projecties te geven. Dat kan bijvoorbeeld door een relatie maar ook een familielid. Deze lessen zijn bedoeld voor spirituele groei, maar kunnen soms heftige emoties meebrengen.

Kijk dieper en zie deze les die de grondslag is

Op een bepaald moment, soms na de eerste keer soms na vele keren. Heb je de les gezien en herkent en ben je je bewust van hetgeen deze projecties je leerden. Hoe langer het duurt hoe meer projecties je erin zult krijgen. Dat is een feit en bevat geen oordeel. Immers hoe lang je over een bepaalde les wilt doen mag je zelf kiezen. Wanneer een les geleerd is, kan het zo zijn dat een of meer personen uit je leven verdwijnen. Het past niet meer, de relatie of verhouding is veranderd.

Nieuwe deuren gaan altijd open

Dan zullen er nieuwe deuren opengaan. Dan is het tijd om de persoon los te laten en het geheel over te geven aan het universum. Dit is een proces die echt moeilijk is en waarbij veel vertrouwen wordt gevraagd. Een manier die het makkelijker kan laten verlopen .Is je ten diepste realiseren wat deze personen projecteerden. En dankbaar te zijn dat je je les geleerd hebt. Voel je emotie, wees verdrietig of uit de boosheid die je voelt. Vul daarna je hart met de liefde die je ooit gevoeld hebt. Een vraag de engelen om de les die jij te leren had bij je weg te nemen.

Welke lessen hebben we te leren op het aardse

Bijvoorbeeld angst. Geef dan de angst aan de engelen aan de engelen en vraag hen deze te transformeren in liefde. Laat daarna ook de bijbehorende persoon los. Vraag eventueel Aartsengel Michale Karmische koorden en banden door te snijden. Vraag heling en liefde aan de engelen om de lege plek op te vullen. Loslaten heeft ook te maken met vergeven. Je kunt iemand enkel vergeven wanneer je een gevoel echt doorleeft hebt. Voel wat de persoon in jou beroerd heeft en voel de emotie van dat gevoel. Schrijf daarna en dat proces kan echt maanden duren. De namen van de mensen op die jij iets te vergeven hebt. Bedenk een vergeef ritueel en vergeet ook jezelf niet te vergeven.

Hoe kun je vergeven

Bijvoorbeeld een gouden schaal waarop je de naam legt en meegeeft aan de engelen. Ik vergeef mijzelf dat ik. Leg het in een visualisatie op de schaal en geef het de engelen mee. Voel de ruimte in je lichaam ontstaan. Vul dat met gouden liefde. Het alle moeilijkste loslaten in het leven, is het leven zelf. Wat goed is om te weten is dat de dood een illusie is. Licht en liefde zijn onsterfelijk.
Het leven wordt geschapen door licht en liefde dus is ook nimmer eindig. Loslaten is leren. Leren dat er in het aardse leven niets valt vast te houden.

De dood is niet het einde

Enkel het lichaam gaat af, als een jasje een kledingstuk. Maar de ziel bestaat voort,  evenals je lichtlichaam. Dat is het lichaam dat je als licht omhult, precies als je aura. Dit Lichaam en de ziel leven en groeien verder. Dat proces wordt echter bemoeilijkt als mensen hevig rouwen wanneer een lichaam sterft. Dan kan het zo zijn dat je een ziel aan de aarde laat kleven. Denk hierover goed na, voel met je hart dat het waar is. Laat degene van wie je hield doorleven in Licht En dan soms zomaar ineens voel je de persoon spontaan om je heen.

Beter is het een gewijde Ruimte te maken waarin je nog eens de mooie herinneringen gedenkt. Plaats een foto, een kaars en een bloem op een bepaalde plek. Plant een boom, vier het leven. De dood is geen dood maar een  nieuwe geboorte, in het Licht. Alle loslaten vergt bewustzijn en kost energie maar zal je Licht en Liefde brengen.

Ten alle tijde kun je de engelen, gidsen en lichtwezens vragen om je verdriet te verlichten. Pijn weg te nemen of te verzachten. Dat geeft lucht en dat geeft liefde en uiteindelijk nieuw leven. Liefde overwint, het zal Licht worden. Loslaten is leren laten.

Paragnost Eddie