Paragnost Eddie en Consulenten

Erkende Paragnosten live te bereiken

Erkende Paragnosten. Als je spiritueel betrouwbaar inzichten en advies wilt, dan hoef je niet verder te surfen op internet. Op onze spirituele hulplijn vind je een keuze aan erkende paragnosten die je graag met raad en daad bij staan.

De erkende helderziende paragnosten kunnen jou helpen met hun bijzondere gave. Zo kun jij bijvoorbeeld een ervaren medium spreken voor toekomst voorspellingen, kaartlegging, rechtstreekse verbinding met overledenen of een helder inzicht over dagelijkse dilemma’s.

Onze Erkende paragnosten zijn gespecialiseerd in hun spirituele gave’s, die zij jou graag aanbieden. Als je naar het profiel van een erkende paragnost gaat, kun je lezen wat voor een gave de erkende paragnost heeft en zo de keuze maken om de juiste erkende paragnost te contracteren. Zo kan je gemakkelijk een afspraak maken met medium Desiree.

Waarom bellen naar een erkende paragnost van onze spirituele hulplijn?

Veel van onze erkende paragnosten zijn vanaf hun jonge levensjaren al bezig met het paranormale en hebben hun gave’s uitgebreid door cursussen te volgen zoals: coaching, regressie, kaartleggen, pendelen, magnetiseren, reiki, etc en zijn door een team van specialisten gescreend op hun gave’s.

Heb je spirituele antwoorden en inzichten nodig? Bel dan naar een specialist van paragnost-eddie.nl. Door het grote aanbod vind je bij ons altijd een erkende paragnost die jouw vragen beantwoordt, je steunt en adviseert.

Een paragnost van paragnost-eddie.nl zal jou altijd een eerlijk antwoord proberen te geven. Natuurlijk is het mogelijk dat een consulent een keertje zijn dag niet heeft en jou moet teleurstellen omdat hij/zij een vraag niet kan beantwoorden. Want een paragnost is ook een mens en zal jou dan zo goed mogelijk doorverwijzen naar een collega.

Met wat voor een vragen kun je bij onze erkende mediums terecht?

Tijdens een professioneel consult kun jij met de beste mediums onbeantwoorde vragen stellen die gaan over verschillende dingen. De beste helderzienden van Nederland helpen jou graag met de bijzondere gaven waarover zij beschikken. Bij de paranormale hulplijn kan een top medium verschillende gaven hebben. Zo kun je onze consulenten die telefonisch bereikbaar zijn ‘uitkiezen’ op de paranormale gaven. Wil jij een gesprek met een: helderziend medium, heldervoelend medium, helderhorend medium of juist een medium die gebruik maakt van tarot kaarten of lenormand kaarten (kaartlegging). Jij kunt een erkend medium selecteren met wie jij graag een zuiver consult wil voeren.

J kunt met een erkende helderziende verschillende zaken bespreken:

 • Vragen over jouw relatie/liefde
 • Contact met een dierbare overledenen
 • Daarbij healing op afstand
 • Vragen over jou huisdier
 • Onbeantwoorde vragen over werk
 • Zaken op financieel gebied (financiële zaken)
 • Zaken op juridisch gebied (juridische zaken)
 • Gewone problemen
 • Rake toekomstvoorspellingen

Het voordeel van een erkende helderziende bij Paragnost-Eddie is dat een helderziende iedere dag telefonisch bereikbaar is. Zo kun jij op ieder moment van de dag een gesprek aangaan met een ervaren helderziende.

Waar zullen erkende helderzienden nooit antwoord op geven?

Er zijn ook vragen waar een heldervoelend, helderziend medium geen antwoord op kan geven. Deze vragen hebben bijvoorbeeld te maken met:

 • Win ik een geld prijs (lotto)
 • Heb ik nog lang te leven
 • Over een ziekte
 • Zwangerschap

Voor alle andere vragen kun je een erkende paragnost bij ons bellen. Een paragnost is de hele dag telefonisch bereikbaar en daardoor kan iemand de hele dag door toekomstvoorspellingen doen. Vraag bijvoorbeeld helderziende Diana om hulp!

Kom in contact met een van de helderzienden mediums bij Paragnost-Eddie

De ene medium gebruikt daarbij kaarten, de ander die bekend staat om toekomst voorspellen, een ander medium is helderziend en een ander medium is heldervoelend. Op deze manier kan jij kiezen met welk medium jij een consult wilt.

Onze erkende paragnosten zijn zeer bedreven en gespecialiseerd om jou de juiste antwoorden en inzichten te geven. Er worden dagelijks rake toekomstvoorspellingen gedaan en onbeantwoorde vragen over de liefde worden beantwoord door een scherp zesde zintuig waarover een medium beschikt.

Ook kun je een smsje met een vraag sturen naar een erkende paragnost van paragnost-eddie.nl. Hierbij kun jij zelf selecteren op een helderziend medium, een heldervoelend medium of een medium met een andere paranormale gave. Zodat jouw onbeantwoorde vragen beantwoord worden.

In Nederland kun je voor 0,90 cpm in gesprek komen met een medium, vanuit België is zit 1,50 cpm.

erkende-paragnosten