Paragnost Eddie en Consulenten

Een toxic relatie met jezelf, kan dat ook!

Een toxic relatie met jezelf, kan dat ook!Een toxic relatie met jezelf, kan dat ook! Je kunt terecht komen in een toxix, oftewel giftige relatie met een ander. Maar zou het ook kunnen dat je met jezelf terechtkomt in een toxische relatie? Nou dat kan zeker en we gaan het je laten zien. Maar ook vertellen hoe je jezelf er uit kunt bevrijden.

Hoe kom je erachter dat je jezelf aan het vergiftigen bent, door je eigen houding? We vragen het aan een medium van Paragnost Eddie. Je herkent het aan zoveel dingen, alleen als je met jezelf in een toxic relatie zit, heb je dat vaak eerst helemaal niet door.

We worden als medium of paragnost soms wel eens gebeld en dan gaat het de beller er helemaal niet om, om van ons antwoorden te krijgen. Het gaat er om verhaal te kunnen doen, maar vooral ook zodanig verhaal te doen, dat de hele wereld fout is.

Het werkelijk aan iedereen ligt waarom de beller zo’n miserabel leven heeft en hem zelf geen enkele blaam treft. Ze hebben het dan over hun partner, maar er zijn er ook die hebben het over hun kinderen.

Laten we een fictief voorbeeld nemen, om het te zien dat je met jezelf een toxische relatie hebt. Ze is weggelopen gisteravond, zegt het medium, over een vrouw van 25 die nog thuis woont bij haar ouders. Haar moeder volledig in paniek.

Dit kan ze niet maken, ze wordt beïnvloed, verkeerde vrienden. Wanneer komt ze weer op hangende pootjes thuis? En gaat ze inzien dat ze fout is en mij pijn doet! Zo denk je dan, als medium, hoe ga ik hier op reageren.

Ze stelt uiteraard een vraag en eigenlijk is dat het enige waar je een antwoord op hoeft te geven. Alleen de vraag die ze stelt, is een tijdvraag en tijd bestaat niet in de spirituele wereld. Alleen hoor je nog zoveel meer als medium.

Een moeder die haar dochter van 25 jaar achter de oren wil wassen en ook nog vraagt om boete te doen, want het ligt allemaal aan haar. Deze moeder heeft niet in de gaten dat ze met zichzelf in een toxische relatie zit.

Ze praat zichzelf schoon en goed, mankeert helemaal niets aan haar. Ze offert zichzelf volledig voor haar dochter op en aan haar mankeert van alles. Nota bene je eigen dochter hè, waar je bij zou denken. Ik geef om haar. Helemaal niet! En die inmiddels 25 jaar is. Waar je helemaal geen zeggenschap meer over heeft. Een volwassen leeftijd heeft.

Als je dat aangeeft, je dochter is volwassen en mag haar eigen pad kiezen. Nou dat is ze niet, ze gedraagt zich helemaal niet zo, juist als ene klein kind. En ik heb regels in huis en daar houdt ze zich niet aan.

Wat doet deze moeder? En waarom zou haar dochter weggegaan zijn, want die is niet weggelopen. Dat doet een kind die nog niet volwassen is. Deze moeder is zo toxic met zichzelf bezig, dat ze niemand enige respect en waardigheid gunt. Want dat gunt ze zichzelf ook niet.

Haar dochter krijgt in alles de schuld en moet direct naar huis komen. Het liefst op hangende pootjes. Nou dat gaat niet gebeuren, zeg ik je als medium. Deze dochter rekent af met het toxic gedrag van haar moeder.

Die heeft geen enkele duimbreedte vrijheid gekregen om zichzelf te mogen zijn en de maat is voor haar vol. Die wil niet verder meer vergiftigd worden door haar moeder, zegt het medium van Paragnost Eddie. Uiteraard was deze moeder het daar helemaal niet mee eens. En dat mag.

Hopelijk heb je als medium dan een zaadje kunnen planten, waardoor deze moeder in gaat zien hoeveel ze zichzelf te kort doet, inclusief haar eigen dochter. Die op allerlei manieren probeert van haar moeder te houden, maar de kans er niet voor krijgt. Dit gun je hun allebei. Dit is de kracht van spiritualiteit!