Paragnost Eddie & Consulenten

Daten doe je toch alleen als je er klaar voor bent?

Daten doe je toch alleen als je er klaar voor bent?Daten doe je toch alleen als je er klaar voor bent? Als medium werkzaam bij Paragnost Eddie valt het op hoeveel stellen starten met daten en dan na een paar weken of maanden, een van de twee afhaakt. Vaak ook nog zonder iets van een toelichting. Als je dan vraagt hoe ze elkaar hebben ontmoet, is dat ook nog vaak via een datingsite!

Wat is er aan de hand? Hebben we zelf enig idee of we wel weer toe zijn aan daten? Hebben we de periode achter ons gelaten, van rouw, van verlies, van verwerking. Hebben we onszelf weer teruggevonden en staan we in onze eigen kracht?

Je vraagt het je als medium af. Daten doe je toch alleen als je er klaar voor bent? Maar velen hebben werkelijk geen idee wat dat inhoudt. Ze gaan tegenwoordig ook al op een datingsite staan, omdat hun huidige relatie niet meer leuk genoeg is.

Vast op zoek naar de volgende. Wat eigenlijk niet meer inhoudt dan de eenzaamheid willen invullen, kijken of ze in de markt liggen en voor de aandacht. Hier wordt volledig voorbij gegaan aan diegenen die wel serieus op een datingsite staan en op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Daten ga je pas weer doen, althans dat is fatsoen, als je voelt, mijn eigen hart staat weer open om te ontvangen. Maar daarvoor zul je wel een eerlijke verbintenis met jezelf moeten hebben, om te weten wanneer dat zover is.

Daarnaast zijn er ook velen, die een relatie reeds straten terwijl de ander nog in relatie is. Ook dicht zegt eigenlijk hetzelfde. Opvullen van een leeg gat, eenzaamheid en het niet alleen kunnen of willen zijn.

De vragen aan mediums en paragnosten van Paragnost Eddie zijn aan het verschuiven. Waar vroeger iemand volledig in paniek belde, help mijn relatie is voorbij. Komt het nog goed. Zien we een verschuiving naar vragen, die meer gaan over nieuwe relaties aangaan en hoe beiden in de wedstrijd staan.

Hieruit kun je een conclusie trekken, zijn we er wel klaar voor om weer te daten, als we daarmee aan de slag gaan? Want als je dat bent, dan laat je dat zien en voelen. Ben je open, spontaan, wil je de tijd nemen voor de ander.

Liefde voel je als het stroomt, zo simpel is het. Dan heb je geen vraagtekens bij de ander. Waarbij je dan wel weer een kanttekening kunt plaatsen. Je kunt in het begin ook helemaal overladen worden met aandacht. Maar ook hiervoor geldt dan weer.

Te veel is te veel en nooit je conclusies trekken op basis van de eerste maanden van samenzijn. Als je dat nu nog niet weet, kom dan eens snel uit je ei. Dan leef je nog met de gedachte van vroeger. Kip ik heb je, laat je niet meer los.

Maar dan zit je op een later tijdstip met gebakken peren, want je bent dan vergeten te kijken hoe de andere echt is. Daten doe je alleen als je er klaar voor bent. Eerder gewoon niet. Want heb ej er bij stilgestaan hoe erg of dit voor de ander is?

Die staat er in als ik heb iemand ontmoet en die is ook op zoek naar een nieuw begin. Hoe zuur komt je dan uit, als blijkt dat je zomaar vertrekt, en hopelijk zegt. Ben er nog niet klaar voor. Je bent toch volwassen, dan doe je zoiets toch niet op die manier?

Je zal ze de kost moeten geven die niet klaar zijn om te gaan daten. Het is zo sneu voor diegenen die dat wel zijn. Die krijgen hiermee een enorme knauw, dat wil je niet weten.