Paragnost Eddie en Consulenten

Jezelf zijn is je hart volgen

 je hart volgenJezelf zijn is je hart volgen en je buikgevoel laten spreken. Wij mediums en paragnosten van Paragnost Eddie zullen het best wel regelmatig aangeven. Wees jezelf, volg je hart en luister naar je buikgevoel. Maar ja, wat is dat. Makkelijk om de woorden uit te spreken.

Hoe weet je dat je jezelf bent

Maar ga het maar eens uitleggen? Wij gaan een poging er aan wagen en hopelijk, kun jij je voordeel er mee doen. Want als je je hart volgt, je buikgevoel laat spreken en er naar handelt. Dan ben je namelijk jezelf.

Wat is je hart volgen

Wat is je hart volgen? We noemen het ook wel, maak van je hart geen moordkuil. Doe wat je gevoel je ingeeft. Maar soms zegt je buikgevoel dan, niet doen. Maakt het alleen maar erger. Met andere woorden, je ziet jezelf zijn, is zo makkelijk nog niet.

Toch kun je voor 99% wel in het leven jezelf zijn. Mits je de verbinding tussen je hoofd, je hart en je buik in balans is. Deze verbinding is van cruciaal belang hiervoor. Maar hoe weet je nu wat dan de balans is waar men over spreekt?

Waar meet je je hart volgen aan af

Een goede graadmeter om naar te kijken, zegt een medium van Paragnost Eddie, is naar je slaap. Is deze fijn, word je uitgerust wakker, slaap je snel in en door. Hoe gek het ook klinkt, we kunnen eigenlijk alleen maar goed en lekker slapen als we in balans zijn. En dus in verbinding staan met onszelf.

Je hoofd gebruik je voor datgene waarvoor het is bestemd. Je bent je daarnaast er van bewust wat van jou is. Waarmee wordt bedoeld. Ik zorg voor mijn eigen geluk en tevredenheid. Dat betekent dan tevens ook, dat ik er voor dien te zorg dragen, dat mijn hoofd niet bezig is met zich over van alles en nog wat zorgen te maken.

Zorgen maken geeft disbalans

Daarmee overstemd het mijn buikgevoel en ben ik in disbalans. Dan kan ik niet horen wat het mij te vertellen heeft. En ik heb het wel nodig om mijn eigen pad te bewandelen. Anders ben ik niet mijzelf.

Jezelf zijn is een houding naar jezelf toe

Jezelf zijn, kent een bepaalde houding naar jezelf toe. Deze houding kent op zijn beurt weer bepaalde vaardigheden. Een van die vaardigheden is weten waar je grenzen liggen, maar ook je eigen verantwoordelijkheden. Zo weet iemand die zichzelf is, bemoei mij niet met anderen. Ik ben niet op deze aarde om anderen gelukkig en tevreden te maken. Mijn leven leid ik en laat ik niet door anderen leiden, dat geeft lijden.

Liever een verkeerde keuze dan geen eigewaarzegster online bellenn keuzes

Liever zelf een verkeerde keuze gemaakt, dan geluisterd naar iemand anders en die weg ingeslagen, zegt een paragnost van Paragnost Eddie. Bovenal is jezelf zijn, eerlijk naar jezelf zijn. Je nergens achter verschuilen. Maar ook durven uitspreken wat je niet bevalt. Op een manier waarmee je de ander niet schoffeert. Want zo houd je gesprekken op een volwassen wijze. Zo volg je je hart en laat je je buikgevoel spreken, wat opeen gegeven moment voor jou zo belangrijk wordt.

Zo wordt je buikgevoel een soort van zeker weten gevoel. Waar je niet van afwijkt en ook telkens blijkt. Ik had en heb het bij het rechte eind. Wil jij ook zo jezelf vinden en zijn? Bel dan eens met een spiritueel consulent van Paragnost Eddie.