Paragnost Eddie en Consulenten

5 gouden levensregels

5 gouden levensregels5 gouden levensregels. In de waan van alledag, vergeten we vaak iets. Onszelf vooral, maar ook om van het leven te genieten. Er moet in ons hoofd van alles en ook graag veel. Waar ben jij? En hoe sta je in het leven.

Achtervolgd het verleden je nog? Steek je vaak je neus in andermans zaken, denk je de hele dag door in een doemscenario, lach je weinig en als kers op de taart. Ben je je er van bewust dat diegene voor het geluk dient te zorgen, jijzelf bent.

Door tijd voor jezelf in te plannen, kun je de puntjes weer even goed op de i zetten. Belangrijk, zodat je weet waar je met jezelf staat, waar je je energie aan uitgeeft en of je nog steeds je eigen pad aan het bewandelen bent.

We hebben de mediums en paragnosten van Paragnost Eddie gevraagd of zij voor jullie een paar gouden levensregels hebben. Natuurlijk hebben we die en die delen we graag met iedereen. We gunnen namelijk al onze cliënten een fijn en gelukkig leven.

Gouden levensregel nummer 1 is afkomstig van Medium Martina. Zij geeft aan dat zolang je in het verleden blijft hangen. Niet in het nu aanwezig kunt zijn en kunt functioneren. Har gouden regel is dan ook.

Heb je het verleden zodanig los kunnen laten, dat je het hebt kunnen accepteren en vrede mee hebt, geeft medium Martina van Paragnost Eddie aan. Indien niet, raad ik je een consult met mij aan. Indien wel, dan geniet heerlijk van alles wat het nu je te bieden heeft.

Gouden levensregel nummer 2 komt van paragnost Astrid (2). Ongemerkt bemoeien we ons vaak met andermans zaken. Zelf zien we het niet als bemoeien, we zien het juist als helpen en een goede daad. Maar zegt paragnost Astrid (2) van Paragnost Eddie. Heeft de ander om jouw hulp gevraagd? Heb jij de ander gevraagd of je hulp mocht bieden? Want zeg nou zelf. Hoe vaak word je hulp niet op waarde geschat.

Gouden levensregel nummer 3 komt van Ron Los. Ron geeft aan dat hij zich heel bewust is van het feit, dat die zelf de verantwoordelijkheid heeft voor zijn eigen geluk. Zodra je je daar bewust van bent, zegt Ron Los, werkzaam bij Paragnost Eddie. Ga je op een compleet andere manier in het leven staan.

Dan zijn we al belandt bij gouden levensregel 4. Die komt van Elliz. Elliz is nog niet zo lang werkzaam bij Paragnost Eddie, maar een dijk van een vrouw. Zij deelt graag met jou haar gouden levensregel.

Denk niet zoveel over alles na. Je loopt er op vast, je wilt alles in en onder controle hebben. Dat is nog geen mens gelukt en gaat jou ook niet lukken. Losser in het leven staan en genieten, is het motto van Felliz.

Aan medium Kaatje hebben we ook een gouden levensregel gevraagd, nummer 5. Dat is niet zo moeilijk gaf ze aan. Leef en geniet van elkaar. Maak het elkaar niet moeilijk. Leer elkaar te begrijpen en besef dat we allemaal anders kijken.

We zouden natuurlijk elk medium en paragnost van Paragnost Eddie om een gouden levensregel kunnen vragen. Geheid dat ze er allemaal een voor ons hebben. Beter is het ze gewoon te raadplegen, de topconsulenten!