Paragnost Eddie & Consulenten

Sterrenkinderen

SterrenkinderenSterrenkinderen. Onder Nieuwetijdskinderen vallen diverse groepen, in de vorige blogs is geschreven over Indigo- en Kristalkinderen.

Het kan handig zijn, of inzicht geven in sommige gevoeligheden van deze groepen. Iedere groep heeft veel gemeen, maar bepaalde eigenschappen zijn bij de elke groep vergroot.

Gemeenschappelijke eigenschap is in ieder gevoel hoog sensitief gevoel.

Nu de Sterrenkinderen, zachte wezentjes, deze kinderen hebben heel veel met dieren. Soms lijkt het wel of ze volledig kunnen communiceren met dieren. Vaak kunnen zij door handoplegging pijn wegnemen bij zowel dieren als mensen.

De helende handen lijken net wat sterker te zijn als bij de andere groepen.

Overigens hierbij een kleine noot: Alle groepen en ook buiten de groepen kunnen individuen alle gaven ontwikkelingen in meer of mindere mate!

Soms lijken sterrenkinderen daadwerkelijk ergens uit het universum vandaan te komen, dat zou de Pleiaden kunnen zijn, maar dat zou ook elders kunnen zijn.

Deze zachte wezentjes hebben over het algemeen extreme hoog sensitiviteit waardoor zij op school teveel van andere kinderen kunnen oppikken. Waarbij men bijvoorbeeld kan aanlopen tegen de vraag ‘Is dit gevoel wel van mij’.

In de huidige maatschappij van veel moeten, heel veel indrukken opdoen, waarbij zelfs kinderen al een burn out kunnen hebben, kan dit heel vervelend zijn.

Sterrenkinderen kunnen zeer introvert zijn, mede doordat zij de buitenwereld met andere ogen bekijken. Voor degene van wie zij houden doen ze alles. Vaak zijn ze teveel betrokken bij de eventuele levensgang van ouders, broers, zusters etc.

Fysiek kunnen ze houterig overkomen, dat wil niet zeggen dat ze dat daadwerkelijk zijn. Beweging gaat ze over het algemeen uitstekend af. Ook creativiteit is een aanwezige eigenschap.

Intuïtief zijn ze sterk, ze voelen het aan als hun dierbaren niet goed in de vel zitten. Dit kunnen zij zich echter te veel aantrekken. Ook hier moeten zij leren het onderscheid te maken tussen een ander en hunzelf. Met andere woorden, zij moeten leren dat zij zichzelf niet volledig kunnen opofferen zodat degene van wie zij houden zich beter voelen. Het kan bijna symbiotisch lijken. Dit is niet gezond.

Sterrenkinderen zijn dus over het algemeen zeer onbaatzuchtig, hebben een sterk gevoel voor anderen en dieren. Ook deze groep zal zich op een andere manier met het milieu bezig houden.

Deze groep kan inderdaad een groep genoemd worden, mogelijk indien deze ‘kinderen’ elkaar opzoeken of tegenkomen ontstaat er een groepsgevoel die onbeschrijfbaar .is.

Medium Esther