Paragnost Eddie en Consulenten

Kristalkinderen

KristalkinderenKristalkinderen, In het vorige blog over Indigo kinderen is het al benoemd, de verzamelnaam voor diverse spirituele groepen is nieuwetijdskinderen.

De groep na de indigo kinderen zijn de kristalkinderen, overigens heb ik niet de wijsheid in pacht, en zijn er naast de groepen die mij bekend zijn ook andere groepen zoals diamant kinderen, daar weet ik niet genoeg van dus zal deze overslaan in de serie blogs.

Er zijn diverse groepen die bekend zijn, maar waar weinig over verteld wordt, dat is jammer, want soms zorgt het voor duidelijkheid. Deze groepen wijken allemaal soms net wat af, daarbij is ook ieder individu verschillend.

Diverse groepen zijn: indigo, kristal, diamant, sterren, regenboogkinderen.

Waarvan de Indigo’s zover bekend de meest recalcitrant zijn, maar kijk maar eens naar de generatie daarvoor, de eerste nieuwetijdskinderen waren/zijn idem dito, zo niet nog een tikje meer recalcitrant.

De kristalkinderen zijn ook weer uniek en bijzonder, zij zijn zich bewust van milieu en dierenleed. Over het algemeen kiezen zij dan ook ervoor om hier actief in te zijn op welke manier dan ook.

Ze lijken overgevoelig, en zijn extreem hoog sensitief. Ze zijn over het algemeen paranormaal begaafd, dat vaak samen gaat met hoog sensitiviteit.

De ‘groep’ lijkt ook wel meer in het autisme etiket te komen, of dit nu echt autisme is of niet is laat ik in het midden. Met wel de opmerking dat iemand met autisme juist vanwege de extreme gevoeligheid op slot staat voor de emoties van anderen, zij hebben immers genoeg te handelen met hun eigen emoties.

Net als indigo’s zijn kristalkinderen heel creatief. Ze lijken minder verslavingsgevoelig, hoewel sommige ook echt wel eens een ‘pilletje’ gebruiken. Zij kunnen voorspellende dromen hebben, echter niet zoals de indigo’s complete reizen.

Wel hebben zij een ruime fantasie, die lastig te onderscheiden kan zijn met de realiteit. Verhalen die bijna absurdistisch lijken, blijken meestal gewoon te kloppen.

Deze kinderen bezitten naast hun inlevingsvermogen, milieu en diervriendelijk bewustzijn, ook over een portie humor. Afhankelijk van degene weer niet altijd even begrijpelijk.

Waar de Indigo’s erg druk kunnen zijn, zijn de kristalkinderen meer introvert maar kunnen ook op hun eigen manier juist weer aandacht opeisen. Ze zijn ongeacht of ze dit willen of niet nadrukkelijk aanwezig. Het zijn zeker persoonlijkheden waarvan je zult merken dat ze er zijn, en dan hoeven ze niets te zeggen.

Waar de één juist heel netjes is, kan de ander super chaotisch zijn. Kortom in de omgeving van een kristalkind hoef je je niet te vervelen. Wel je grenzen stellen.

Ze zijn boeiend, op hun eigen unieke manier.

Medium Esther