Paragnost Eddie & Consulenten

Stemmingswisselingen

StemmingswisselingenDe innerlijke stemmen, de externe stemmen, de weet-stemmen, de stemmen van anderen. Stemmetjes ze kunnen aardig wat verwarring brengen.

Daarnaast de stemming van vrolijk, somber, leuk, gezellig, agressief, boos, lief etc.

Vorige week zijn de 10 GAP (Galactische Activerings Poort) dagen tot een einde gekomen. De GAP-dagen hebben invloed bij sommige mensen. Hoog Sensitieve Personen, High Sensation Seekers, Indigo, Kristal, Regenboog kinderen etc. of anderzijds mensen die hiervoor gevoelig zijn.

Bij de GAP dagen is de sluier tussen aarde en ‘hemel’ dunner. Hierop kan zeker bij de 10 dagen achtereen heftig gereageerd worden. Maar ook planeten en sterrenstanden hebben invloed op wat er gebeurd op aarde en de energie die hiermee samenhangt. Dus ook op mensen en dieren, zelfs zonder dat ze zich daarvan bewust zijn.

De volle maan, nieuwe maan hebben eveneens invloed op de stemming. Het kan voor sommige een inzicht bieden, om eens deze dagen een tijdje bij te houden. Op internet kan je vinden wanneer er gap-dagen, astrologische standen en maanstanden zijn.

Wel is van belang dat bij astrologische standen, gekeken wordt naar de eigen geboortedatum en tijd. De geboortetijd is indien onbekend op te vragen bij het gemeenteregister.

Omgevingsfactoren zoals waar men woont en werkt hebben een ander soort invloed, maar zeker wanneer zij in combinatie met bovenstaande worden meegenomen van zeer groot belang.

Een omgeving waarin veel nare gebeurtenissen plaatsvinden, daar blijft de energie van de gebeurtenissen hangen. Soms kan dat energetisch gereinigd worden, helaas niet altijd.

Wat vele niet weten zijn de negatieve energie putten die op sommige plaatsen aanwezig zijn. Gelukkig zijn dat er niet heel veel, deze vragen een extreem ervaren en andere aanpak. Een andere keer meer over de putten.

Een andere omgevingsfactor hangt simpelweg in de lucht, daar waar een zuivere energiewerker aanwezig is, zal zeker een tegenstrijdige energie hangen. Energiewerkers zijn vaak doende om ‘negatieve’ zaken op te ruimen. Een soort lichtbol dat hangt trekt ook de andere energie aan.

Bewustzijn is van groot belang voor degene die werken met energie. Mensen die gevoelig zijn kunnen door al het bovenstaande beïnvloed worden.

Voor energiewerkers is het soms lastig om te onderscheiden daar waar het klanten met psychoses betreft. Daar gaat het om stemmen horen. Daarover de volgende keer meer.

Medium Esther.