Paragnost Eddie en Consulenten

Regenboogkinderen

 

regenboog knderen

In eerdere blogs is er geschreven over Indigo-, Kristal-, Sterrenkinderen. Alle groepen worden onder de naam nieuwetijdskinderen geschaard, maar er zijn grote verschillen hoewel er natuurlijk ook veel gemeenschappelijk is.

De grootste gemeenschappelijke deler in alle groepen is het hoog sensitief zijn.

Regenboogkinderen zijn geboren rond 2010. Men zegt dat deze rechtstreeks geïncarneerd (vorige levens) zijn van de Pleiaden. De Pleiaden is een groep sterren waarop lichtwezens zouden wonen. Met andere woorden ze hebben nog alle eigenschappen van deze lichtwezens, maar bevinden zich nu in een menselijk lichaam.

Deze kinderen stralen liefde uit, ze lijken eigenlijk uit pure liefde te bestaan. Ze zijn bijna telepathisch, ongetwijfeld zullen ze dat met gelijkgestemde ook daadwerkelijk zijn. Nu nog is het telepathisch vermogen vooral afgestemd op de ouders. Ze weten letterlijk wat de ouders denken. Voor ouders van deze kinderen geldt dan ook de zware regel, blijf met elkaar op één lijn! Probeer geen ruzie te maken. Dat dit zwaar is hoeft eigenlijk niet gezegd te worden.

Natuurlijk zullen deze kinderen ook buiten de ouders om, anderen extreem aanvoelen.

Ze kunnen dan ook volledig gedrag, en dat niet alleen, ook fysieke pijn, emotionele pijn, overnemen, dat gedrag is niet van hun zelf! Ze zijn niet gedissocieerd, maar willen met liefde alles overnemen van een ander, zodat de pijn verdwijnt. Daarmee een ontzettend zware taak op hun schouder genomen, is het zeer belangrijk om hier alert op te zijn!

Bij een enkel kind lijkt het gedrag op ‘indigo’ gedrag, er zit een groot verschil in. Ze zijn geen ‘high sensation seeker’, ze nemen letterlijk het gedrag van een ander over. Mede omdat hun sensitiviteit extreem groot is. Onbewust lijken ze daarmee de pijn bij een ander weg te willen nemen. Liever en zelfs dat is onbewust nemen zij de pijn en eventuele straf over, dan dat zij een ander zien ‘lijden’.

De kinderen hebben door de intense liefde die zij bezitten, extreem helende vermogens. Hoe dit zich precies gaat ontwikkelen is nog niet bekend.

Herkenbaar is het feit, dat zodra je in hun omgeving vertoeft, je al de liefde voelt. In hun ogen herken je als je goed oplet, en dat hoeft niet echt, hun ziel. Ze kijken anders de wereld in. Mogelijk begrijpen ze als kind niet de maatschappij. Hun kijk is anders. De bijzonderheden stralen bij deze kinderen. Hun gedrag is misschien naar de huidige maatschappij staven wat vreemd.

Echter zij zijn de toekomst!