Paragnost Eddie en Consulenten

Kennis/dimensies

Kennis en dimensiesKennis en dimensies? Bij een van de inwijdingen ga ik dieper in op het onderwerp dimensies. De diversiteit dat hiermee bedoeld kan worden … Velen hebben het over de ‘aardse’ vijf dimensies. Zelf heb ik hier beperkt wat mee. Een theorie is dat men in alle vijf dimensies tegelijk (kan) leven. Men zou dus kunnen leven in het jaartal 1000 en in 2000 tegelijk, want er bestaat geen tijd. Universele parallellen.

De samenvallende theorie dat men in een soort van aardse dimensie leeft. Men zou dan gemiddeld leven in dimensie drie,  lager betekent vaak in boosheid of zelfmedelijden leven, hoger betekent dat men beter in staat is te vergeven en ook meer in de ‘nu’ staat leeft.

Het is allemaal maar theorie …

Bij dimensies heb ik het meestal over andere dimensies, buitenaardse werelden. Hier kan het voorkomen dat klanten mij vragen over het bekende Atlantis, de Pleiaden, Sirius, Hators etc. Of nog heel andere materie.

Het engelenrijk, dit mag/kan men als een dimensie zien. Deze bestaat weer uit drie maal drie dimensies of lagen.

De Serafijnen, Cherubijnen en Tronen.
De heerschappijen, Krachten en Deugden.
De Vorsten, Aartsengelen en Engelen.
De Elohim afhankelijk van de kijk erop, zijn een engelengroep of de naam van G’d.

Hier zijn de zeven zuilen die waarschijnlijk te maken hebben met de elohim. Waarbij een zuil een heel andere energie geeft als een straal.

Degene die onbewust reizen in astrale vorm in dimensies, hebben soms het gevoel dat ze gek worden. Het is een ervaring op zich dat men astraal kan reizen, en gelukkig kan niet iedereen dat! Lang niet altijd is het leuk om deze ervaring te ondergaan.

Dan is er nog de connectie met o.a. de Sleutels van Enoch, piramides, Koning Salomo, Testament van Mozes. De connectie zou te maken kunnen hebben met het universum en de planeten. Net als de Maya’s, Azteken etc. Die misschien wel eens buitenaardse wezens zijn geweest, en op deze aardbol zijn neergekomen.

Wij of ik geef tools en men mag zelf bepalen of iets wel of niet goed voelt, of men dit voor waarheid aanneemt.

Kennis moet overgedragen worden, maar wel daar waar het hoort. Diepe kennis mag met wijsheid doorgegeven worden. Men moet het kunnen begrijpen, hoewel mijn voorkeur vooral uit gaat naar ervaringen opdoen.

Respect voor wie wel en niet in welke kennis mee gaat, de mens heeft een vrije wil.

Wel is het zo dat hoe dieper en groter de kennis, men erachter komt dat men eigenlijk nog helemaal niets weet. Dat er zoveel meer in het universum verborgen ligt.

Schatten van verborgen kennis.