Paragnost Eddie & Consulenten

Hoe is er een ziel

Hoe is er een zielVervolg Ziel. Hoe is er een ziel? Ja, hoe is er een ziel, helemaal weten doe ik het dus niet. Denken, voelen of mijn kijk erop dus … Velen zielen leven al velen eeuwen of misschien nog wel verder of ergens anders in het universum. Wat is het universum? Groot? Heel groot? De planeten of het heelal en alles wat verder onzichtbaar is voor ons blote oog maar er wel is.

Misschien ooit eens is er een grote knal in het universum geweest en hieruit zijn dan fragmenten ontstaan. Mogelijk kiest een ziel ergens in dat grote universum om opnieuw geboren te worden in een nieuw fysiek huis.

Het bekende gezegde in onder andere de kabbalah is ‘one vessel, one soul’. Daar gaat men ervan uit dat vanuit een voertuig meerdere voertuigen zijn ontstaan. Uit een ‘moeder’ kunnen meerdere kinderen geboren.

Zo is er ook het ‘verhaal’ van de regenboogkinderen, die waarschijnlijk van de Pleiaden of lichtwezens daar gekozen hebben om juist in deze tijd op de aarde te komen.

Dan zijn er natuurlijk ook nog de verschillende meningen, is een ziel altijd een mens of ook wel een dier of iets anders geweest? Een discussie over of zielen ook in bomen en stenen huisvesting vinden …

Edelstenen zijn wel een leuk voorbeeld. Houdt maar een verschillende edelstenen vast, je zult merken dat bepaalde energieën doorkomen.

De vraag hoe is dus met diverse theorie te beantwoorden.

Waarom is er een ziel?

Waarom is er een ziel? Zonder zouden we denk ik niet veel ‘mens’ zijn. De ziel is wat ons karakter maakt. Zeker ook de ervaringen die je als ziel in een vorig leven hebt meegenomen, en in dit leven mag ervaren maken wie je bent.

Wanneer is er een ziel?

Wanneer is er een ziel? Een ziel is er dus eigenlijk altijd wel.

Het bekende nirwana is daar waar je mogelijk komt als je alles hebt afgemaakt wat je als ziel hebt willen of moeten ervaren. Is een ziel dus wel of niet eindig?

Hoewel ik als hypnose en regressietherapeut veel voorbij zie komen in vorige levens, overigens ook als medium, ik durf het niet te zeggen.

Wat durf ik wel te zeggen?

Dat ik zelf contact kan maken met zielen van overleden personen en soms dieren. Ook bij een levend persoon of dier kom ik soms bij vorige levens terecht. Voor mij bestaan vorige levens dus met zekerheid.

Daarmee ook de vraag zijn er zielen, reïncarnatie  en andere energieën.