Paragnost Eddie en Consulenten

Het uit- en aan knopje

aan en uitHet uit knopje vinden is al moeilijk genoeg, zeker voor mensen met hoog sensitiviteit, paragnosten en/of mediums. Net als therapeuten.

Het menselijke aan- en uit knopje, hier is de grens! Voor veel mensen als bovenstaand genoemd een probleem. Vele zogenaamde vrienden, maar ook klanten kunnen de grenzen zwaar overtrekken. Echte vrienden begrijpen de grens, en zullen zeker als je deze aangeeft nooit de grens bewust overschrijden.

Helaas de zogenaamde vrienden, en vele klanten wel! Helaas schort het in de wereld van therapeuten, paragnosten, mediums en hoog sensitieven, aan het gevoel dat iets nooit genoeg is. Of ook wel het gevoel van iemand niet willen kwetsen … Vergeet dan alstublieft niet dat u uzelf zwaar over de grens helpt (laat helpen) en uzelf kwetst!

Degene die bedoeld worden herkennen zichzelf wel. Zo hier heb jij mijn probleem en los jij dat probleem maar voor mij op!

Of jij bent toch een paragnost of medium, dan weet jij alles! Jij bent alleswetend, en anders ben jij niet wat jij zegt. Soms gaat het erg ver.

Dat paragnosten/mediums net als therapeuten hun eigen gebieden hebben waarin zij goed zijn, wordt compleet aan voorbij gegaan. Met daarnaast nog velen die alleen maar willen horen wat zij willen horen en niet wat zij nodig hebben om te horen.

Ook bovenstaande hoort bij het knopje van aan- en uitzetten. Durven nee te zeggen.

Het energetische knopje om je gaven uit te kunnen zetten is vaak een hele leerweg. Wat is nu van jezelf of van een ander? Sommigen kunnen zo extreem iets aanvoelen dat ze geheel het gevoel overnemen.

Een voorbeeld is een medium die een ziekte overneemt, dus ook pijnen, omvallen etc. Dat daardoor allerlei energie opgegeten wordt, weten velen niet. De uitputting die zeker na 3 uur werken aanwezig is, ziet men immers niet.

Nu heeft gelukkig niet iedereen zijn of haar beroep ervan gemaakt, en velen ook wel, maar niet iedereen heeft het UIT-knopje gevonden.

En of dat nu het energetische of fysieke, mentale knopje is maakt eigenlijk niet uit. Is het knopje wel gevonden dan zullen velen daarmee het knopje gebruiken, en het liefst voor altijd het uit knopje willen zetten op UIT!

Dit is niet verstandig, deze gevoelens, gaven of hoe je het ook wilt noemen volledig te gaan blokkeren. De gevoelens zijn ook zeker nuttig! Sterker velen hebben deze gevoelens juist kunnen gebruiken om te overleven, en dan wordt er letterlijk overleven bedoeld.

Dat is nu niet meer nodig! Het kan anders gebruikt worden! Nuttig dus, wanneer degene bepaald wanneer het knopje op AAN gaat.

Door dat knopje 24 uur per dag, zeven dagen in de week uit te zetten, gebeuren er ongezonde dingen. Er wordt op een andere manier gewaarschuwd! Mogelijk wordt men dan ziek, of heeft een ander naar gevoel.

Net als alles, vind hierin het evenwicht om het te gebruiken. Wanneer men dat zelf bepaald!

Als het om technieken gaat kan men allerlei technieken aanleren, het energetische aan en uit knopje kan onderzocht worden. Maar vergeet vooral niet dat het heel nuttig kan zijn!

Medium Esther.