Paragnost Eddie & Consulenten

Helderzienden, echte helderzienden

Helderzienden, echte helderziendenHelderzienden. Een helderziende werkt veelal met zijn derde oog. Het derde oog bevindt zich iets boven het midden tussen de wenkbrauwen. Een helderziend medium krijgt door zijn derde oog beelden door zoals kleuren en prachtige landschappen. Voor het slapen gaan kan het zijn dat een helderziende beelden door krijgt zoals gezichten van onbekenden. Sommige mediums zien vanuit hun derde oog een beeldscherm met hele gebeurtenissen. Ook kan het gebeuren dat een helderziend medium als hij met iemand praat, de persoon in één keer ziet veranderen. Het medium kan bijvoorbeeld zien of de persoon ziek is of geen goede bedoelingen heeft.

Helderzienden hebben een gave om informatie te krijgen op een manier die niet mogelijk lijkt.

Helderzienden kunnen mensen, dingen of gebeurtenissen in het verleden, heden of de toekomst zien.

Voor bijna alle helderzienden gaat het niet alleen om helder zien, veel helderzienden zijn ook helderhorend, heldervoelend, helderwetend en/of helderruikend. Elke helderziende heeft zijn of haar eigen manier van werken. Aan de hand van een gestelde vraag “ziet” een helderziende vaak het antwoord op deze vraag.

Ook gebruiken helderzienden wel eens hulpmiddelen om hun informatie te krijgen. Je kan hierbij denken aan kaarten, stenen of een glazen bol. Het vasthouden van een voorwerp, foto of persoon kan ook de helderzienden de informatie geven, waar om gevraagd wordt. Iedere helderziende “ziet”  op zijn eigen manier, bijvoorbeeld energieën, aura’s of een stilstaand of bewegend beeld.

Fotolezen of psychometrie is ook een manier waarop veel helderzienden informatie tot zich kunnen krijgen.

Hoe herken je goede helderzienden?

  • Een goede helderziende geeft je hoop. Een goede helderziende legt de nadruk op de mogelijkheden die je hebt.
  • Een goede helderziende helpt je om je keuzes af te wegen. De helderziende zal niet voor je beslissen of  zeggen wat je moet doen. Wel zal een goede helderziende je verschillende mogelijkheden geven zodat jij zelf kunt kiezen wat je gaat doen.
  • Een goede helderziende Is er voor jou. Een goede helderziende zal je niet te leiden door een ‘plezierig gesprekje’ met je aan te hebben of over zijn/haar eigen problemen te praten. De mogelijkheid is groot dat hij of zij dit alleen doet om tijd te rekken en dus meer geld wil verdienen.
  • Een goede helderziende stelt weinig vragen. Wanneer een helderziende wel veel vragen stelt, dan heeft hij wellicht moeite om goed contact met je te maken of probeert hij de antwoorden uit jou te halen. Dat betekent niet dat je helemaal niets moet zeggen. Een korte opheldering van je probleem en ‘werkelijke gegevens’ zoals je naam en je geboortedatum kan de helderziende helpen om contact met je te maken.
  • Een goede helderziende vertelt de waarheid. Een goede helderziende zal de cliënt niet naar de mond praten en antwoorden geven die ze willen horen.

Bij ons kunt u terecht voor een helderziend medium.