Paragnost Eddie & Consulenten

Helderzienden live online

helderzienden-live bij EddieHelderzienden live en kosmische taal. Wat is een helderzienden live? Een makkelijke omschrijving van helderziendheid is het voorspellen van de toekomst.

Maar helderzienden live is meer dan in de toekomst kijken alleen. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop een helderzienden live energieën kan waarnemen, denk daarbij ook aan het zien van beelden bij bijvoorbeeld een object of het zien van aura’s rondom iemand zijn gezicht. Ook kan het zo zijn dat een helderziende live  iets waarneemd in de vorm van een beeld, wat ook wel visioenen worden genoemd. Er zijn dus vele verschillende manieren.

Hieronder gaan we deze manieren wat uitgebreider uitleggen.

Voorspellen van de toekomst. Hierbij zal een helderziende live  dingen zien of voelen voordat het gebeurt. Dit betekent niet gelijk dat het ook echt zal gebeuren, want de toekomst staat nooit vast. Door het maken van een andere keuze, kan je de toekomst helemaal veranderen. Daarom word het vaak ook gezien als een advies of een waarschuwing. Een helderzienden live zal een keuze die jij zou kunnen nemen waarnemen, zodat het maken van de juiste keuze voor jou gemakkelijker wordt.

Symbolen doorkrijgen. De symbolen die een helderzienden live  te zien krijgt komen binnen via een universele taal die word gebruikt in de kosmos. Deze taal word “kosmische taal” genoemd.

Lichtverschijnselen. Lichtverschijnselen zijn energieën die continue aanwezig zijn. Denk daarbij aan lichtbollen, puntjes, flitsen of bijvoorbeeld geesten en engelen. Een helderzienden live kan deze lichtverschijnselen waarnemen doordat hij/zij andere sensoren van de ogen gebruikt die voorbij het normale spectrum gaan.

Energievelden zien. Het energieveld rondom iemand zijn gezicht wordt een aura genoemd. De energie van lichaam, ziel en geest maken deze. Ieder mens heeft in totaal 7 uitstralingen.

Aura’s drukken persoonlijkheden, emoties, het karakter van een persoon en de ongezondheden uit. Het is ook mogelijk deze energievelden te fotograferen, dat word gedaan doormiddel van Kirilianfotografie.

Psychometrie. Psychometrie (ook wel psychoscopie genoemd) is het zien van beelden bij objecten. Er hangen zoveel verschillende energieën aan persoonlijke eigendommen, en doormiddel van het aanraken van bijvoorbeeld een sieraad of een foto, krijgt een helderziende live beelden door.

Op onze paranormale hulplijn vind je helderzienden live