Paragnost Eddie en Consulenten

Bekende paragnosten

 

Voordat we een aantal bekende mediums noemen is het eerst handig om te weten wat een medium en een paragnost doet. Mediums en paragnosten bezitten paranormale gaven. Zij zijn in staat boodschappen over te dragen en te ontvangen van geesten, engelen, hogere wezens en andere entiteiten. Zij maken direct contact met deze entiteiten en vertellen je vervolgens de boodschap die de entiteit heeft. Deze boodschappen kunnen over van alles gaan; het heden, verleden, de toekomst, over overledenen, gevoelens of relaties.

Mediums en paragnosten kunnen veel verschillende gaven bezitten en kunnen in bepaalde dingen beter zijn dan in andere dingen. Deze gaven gaan vaak in combinatie met zintuigen. Zo heb je bijvoorbeeld een helderziend medium of paragnost, een helderwetend medium of paragnost, een helderhorend medium of paragnost, een helderruikend medium of paragnost of een heldervoelend medium of paragnost.

Een goed medium kan dus in contact komen met geestelijke entiteiten uit de geestelijke wereld. Zij bieden een luisterend oor aan en onthalen je met een warme groet. Zij zorgen er ook voor dat jij je op je gemak voelt als je een gesprek met ze aangaat.

Spirituele ontwikkeling met bekende paragnosten

We weten nu dus wat een paragnost is en wat een paragnost allemaal doet. Mediums en paragnosten zijn begaafde mensen die in contact maken met een hogere wereld. De ene paragnost is in sommige paranormale gaven beter dan andere paragnosten. Dit geeft dus het punt aan dat er paragnosten bekender zijn dan andere paragnosten. Hieronder zullen we een aantal van de beste mediums in Nederland beschrijven en wat ze het beste kunnen.

De Amerikaanse Char Margolis is een bekende paragnost uit de wereld van paragnosten. Zij is voornamelijk bekent van de televisie. Ze had een eigen televisie programma wat nu niet meer word uit gezonden. Het was te zien tussen 2002 en 2010.

Door dit televisie programma en ook wel het succes is Char bekend geworden in Nederland. Char stond onder andere bekend door haar warme persoonlijkheid. In haar programma konden uitgekozen gasten vragen stellen en legde zij contact met overleden personen die die de uitgekozen gasten erg dierbaar waren. In dit televisie programma liepen de emoties hoog op, maar was het ook empathisch en heel erg mooi.

Derek Ogilvie is een bekende paragnost en medium uit Schotland. Hij is bekend door programma’s op de Nederlandse televisie. Hij heeft verschillende programma’s gemaakt zoals: Derek Ogilvie, The Ghost Whisperer en The Baby Whisperer.

In deze programma’s maakte Derek gebruik van zijn paranormale gave om mensen te helpen met vragen en dergelijke. De kijkcijfers van zijn programma’s waren altijd erg hoog. Dit bewees maar weer dat er veel mensen geïnteresseerd waren in deze paranormale gave en paragnosten in het algemeen.

Meer over bekende paragnosten

John is toch echt wel de bekendste paragnost en medium die Nederland kent. Hij deed een aantal voorspellingen van hoog niveau die erg indrukwekkend waren, waaronder ook een aantal voor het koningshuis. Hij had een praktijk die volgens hem iets miste, het miste een dosis aan spiritualiteit. Hij besloot daarom een spirituele hulplijn te maken.

Vandaag de dag is het een erg goed lopende en bloeiende hulplijn, en is hij er erg bekend van. Voor hem begon het al vroeger. Hij was altijd heel erg geïnteresseerd in spirituele dingen. Hij geloofde er als kind al heilig in dat er veel meer was tussen hemel en aarde. Hij staat als kind af aan al iBekende paragnostenn contact aan gene zijde. De informatie krijgt hij binnen door middel van helderzien en heldervoelen, hierdoor kan hij jouw toekomst zonder problemen voorspellen. Hij is erg sensitief en is een zeer vertrouwd karakter in de wereld van de paragnosten en mediums.

Kom in contact met bekende paragnosten

Peter Hurkos. Peter is een helderziende paragnost die is Nederland is geboren in 1911. Hij is enorm bekend als toekomst voorspeller. Deze gave heeft hij sinds dat hij was ontwaakt uit een coma. Door de zware hoofd letsel is deze spirituele ontwikkeling tot stand gekomen. Hij heeft de politie geholpen met het oplossen van 27 moord zaken in verschillende landen, maar hierover zijn de meningen verdeeld.

Natuurlijk zijn dit maar een paar voorbeelden van bekende paragnosten die zich in de loop van jaren wel hebben bewezen. Bij sommige mensen zoals bijvoorbeeld bij Peter Hurkos komen helderziende vermogens pas tot stand na een levensbedreigende gebeurtenis.

Helderzienden beschikken van nature over een goed inbeeldingsvermogen. Je zou het kunnen vergelijken met dagdromen. Veel beroemde helderzienden vertellen dat zij informatie vaak doorkrijgen tijdens het mediteren of wanneer de informatie van groot belang is voor de persoon die ze helpen.

Wil jij dus in contact komen met mediums en paragnosten? Wil jij om consult vragen over problemen die zich in jouw leven voordoen of vragen waar je antwoorden op wil.