Paragnost Eddie en Consulenten

Afstand in relatie

Afstand in een relatieAfstand in relatie of flirt. Mannen kunnen soms raar doen. Ineens niets meer van zich laten horen of op een andere manier afstand nemen. Veel vrouwen schrikken mannen af zonder het te weten. Wanneer een man bindingsangst heeft, dan moet je dat stap voor stap integreren anders blijft hij niet lang.

Iemand verleiden is niet makkelijk, omdat je regelmatig “ik wil gewoon vrienden zijn” of “ik ben nog niet klaar voor een (vaste) relatie” of “ik heb wat meer tijd voor mezelf nodig ” te horen krijgt. Maar dat ligt niet aan jou. En wanneer je verliefd bent, doet zoiets pijn.

Flirten en relaties is niet makkelijk maar je kan er wel beter in worden als je wilt! Wanneer je echt verliefd bent op iemand, echte liefde, dan maak je weleens foutjes. Iedereen maakt weleens foutjes. Kleine foutjes, waardoor je ineens voelt dat de andere persoon minder of niet tot je aangetrokken is. En dan denk je: “ik was toch lief? Ik heb er toch alles voor gedaan?” Als je nog geen relatie hebt, zie je sneller dat hij of zij je gevoelens minder beantwoordt dan je verwacht. Dus ga je nog vriendelijker zijn, meer complimentjes geven en meer “hints” geven om je gevoelens te tonen. Terwijl dat de seksuele spanning en de aantrekkingskracht juist verminderd.

Als je al in een relatie zit, en je voelt dat je partner iets meer afstand neemt. Iets minder op je berichten antwoordt, minder met je wil afspreken, of gewoon minder liefde geeft en toont. Wat ga je dan doen? Je raakt dan zelfs soms een beetje in paniek. De meesten gaan dan nog harder hun best doen. Terwijl dat nu net, de seksuele spanning en aantrekkingskracht verminderd en dat wil je juist niet. Dus de oplossing daarin is, neem ook een stapje terug. Dan groei je langzaam weer naar elkaar terug en daardoor wordt jullie band sterker. Onze consulenten kunnen je daar verder meehelpen, tips geven en in bijstaan.