Paragnost Eddie en Consulenten

Wil je iets bereiken in dit leven, wees jezelf!

Wil je iets bereiken in dit leven, wees jezelf!Wil je iets bereiken in dit leven, wees jezelf!. Pas als je jezelf bent, kun je in het leven iets bereiken. Dat jezelf zijn, hebben we vaak nog moeite mee. Wat houdt dat in, hoe ziet het er uit? Die vragen kunnen mediums en paragnosten heel goed beantwoorden. Zoek ze op, op Paragnost Eddie.

Wanneer zoeken we mediums en paragnosten op? Als we met onze handen in ons haar zitten, als we er zelf niet meer uitkomen. Als we geconfronteerd worden met heel veel verlies en het oude dolgraag terug willen. Vaak beginnen de gesprekken met een medium of paragnost daarmee. Naarmate een cliënt vaker contact zoekt met een spirituele hulplijn, krijgen de gesprekken een andere setting.

Dan begint de cliënt in te zien dat je wel kunt wachten op een verandering, maar dat er dan vaak niets gebeurt. Dan begint er besef te komen bij de beller, dat er voor de persoon zelf werk aan de winkel is, namelijk zichzelf worden en zijn.

Dat jezelf worden en zijn, is het begin van een nieuw leven. Een leven waarin we niet meer kijken naar de buitenwereld, maar naar onze eigen binnenwereld. Die binnenwereld die ons vertelt, wat goed voor onszelf is en dat kan soms hele grote veranderingen met zich meebrengen.

Laten we een voorbeeld nemen. Je vader is huisarts en zou het ongelooflijk op prijs stellen dat jij dat ook wordt. Zonder er bij na te denken word jij ook huisarts en neemt de praktijk op een gegeven moment over van je vader.

Je vader is trots op je, maar ben jij ook trots op jezelf! Ben jij datgene aan het doen wat jij zelf het liefste in je leven had willen doen. Haal je uit het huisarts zijn wel voldoening, of ben je het gaan doen, omdat anderen het zo graag wilden.

Je hebt nu wel iets bereikt, een lange studie gevolgd en je hebt een volle huisartsenpraktijk, maar is dit wel datgene wat jij wilde bereiken? Ben jij nu wel jezelf? Laten we hopen van wel, dan is er geen vuiltje aan de lucht.

Maar vaak is dat niet zo. Dan oefen je het vak uit, zonder er plezier aan te beleven, het is dat het moet. Dan zul je zien dat op andere vlakken in je leven, het vast en zeker ook allemaal niet op rolletjes loopt. Sterker nog, niet loopt. Dit zijn tekenen aan de wand dat je niet jezelf bent. Dit zijn tekenen dat je een leven aan het leiden bent, dat niet goed is voor jezelf, omdat je jezelf niet bent. Je hebt dan misschien wel nu heel veel bereikt, maar op welke manier!

Je kunt pas echt iets bereiken, als je jezelf bent. Deze huisarts heeft tot op heden een toneelstukje opgevoerd. Die is gaan doen wat anderen van hem verlangden en hij wilde niemand voor zijn neus stoten. Zolang je de dingen doet voor anderen, zolang je anderen voor laat gaan, dat je die blij wilt maken, ben je niet jezelf en ga je ook in het leven eigenlijk niets bereiken.

Wanneer bereik je dan wel iets. Als jij de keuzes maakt voor wat jij wilt doen. Om keuzes te kunnen maken, moet je jezelf zijn. Anders maken anderen voor jou de keuze, zoals in dit geval de vader die graag wilde dat zijn kind huisarts zou worden.

Hoe je het wendt of keert, je bereikt pas iets, als je jezelf bent. Wanneer ben je jezelf? Eigenlijk nooit en eigenlijk altijd. Dat is het duale. Maar tegelijkertijd ook het mooie. Onbewust zullen we ons altijd wel iets aanpassen aan anderen.

Jezelf zijn betekent, ik doe wat ik zelf wil, ik weet wat ik zelf wil. Ik laat mij niet door anderen de les lezen. Ik heb een eigen pad te bewandelen. Door dat pad voor ogen te houden, zul je zien, ga je iets bereiken, want je doet datgene waar jij zelf blij en gelukkig van wordt.

Medium Claire
Paragnost Eddie