Paragnost Eddie en Consulenten

We blijven mens

We blijven mensWe blijven mens. Vechten heeft geen zin en het heeft nooit zin gehad.
Het gevecht aangaan is juist het tegenovergestelde van wat je zou moeten doen als je voelt dat iets of iemand je blokkeert of wil uitschakelen in het ergste geval.
Vechten is iets voor op het strijdtoneel en wij mensen worden aangevallen, beledigd, uitgescholden, vernederd en wat al niet meer.
En waarom? Omdat men het meestal niet eens is met elkaar.
Mag dat dan niet? Mag je het oneens zijn met elkaar zonder dat daar strijd over bestaat?
Is het zo erg om de ander te laten in zijn/haar waarde? Is het echt nodig om je zo te gedragen naar elkaar?

Zelfs de dieren hebben meer respect voor elkaar. Zij weten hoe ze met elkaar om moeten gaan en kennen hun plek.
De mens loopt steeds verder van zichzelf weg. En denkt het allemaal zo goed te weten voor de ander.
Maar niets is minder waar dan dat.
Als we het allemaal zo goed zouden weten waarom is er dan nog steeds zo een chaos, en waarom troeven we elkaar continu af?

Duidelijk is wel dat er verborgen agenda’s zijn die mensen angstvallig dicht houden en iedereen die ook maar een puntje wil oplichten van de grote beerput die wordt simpelweg ontslagen en gedemoniseerd.
We leven in een wereld waar de leugen regeert.
En sterker nog degene die hier over schrijft of het kenbaar wil maken of aan de grote klok wil hangen die worden uitgemaakt voor leugenaars en negatieveling.
Niets is minder waar.
En het moet schandalig heten dat er zoveel nog steeds onder het tapijt wordt geschoven.
De meeste mensen op hoge posities durven hun mond niet te openen uit angst om ontslagen te worden of nog erger.
Zoveel mensen hebben de waarheid gezien en zijn angstig om te vertellen wat er werkelijk speelt in deze wereld.
Allemaal slachtoffers van het grote geld.

Maar lieve mensen zolang er wordt gezwegen kan het allemaal maar doorgaan met uitstoot door chemtrails met verkoop van medicijnen aan het buitenland en het duurder maken in eigen land, met chemische toevoegingen in de voeding, met op een zeer nare manier dieren mishandelen, met leugens over de waarheid uit angst om zelf om te vallen.
Met bedrog op zeer grote schaal door leiders van een land, met kinderen die ingezet worden door ouders omdat er anders niet te eten is, met kindbruiden die sterven in hun bruidsnacht, met vrouwen die besneden worden, en gestenigd worden als ze notabene verkracht zijn.
Wat een achterlijke wereld leven we in. En hoe lang gaat dit door?
We zien door de gewenning al weer snel de blauwe door chemtrails overspoelde lucht en denken dat het engelenvleugels zijn.
Niets is minder waar, en de waarheid komt aan het licht hoe dan ook, maar men is nu bezig om met alle kracht de mens te beïnvloeden en angstig te maken zodat er wordt gezwegen.

Onze kinderen moeten hier niet de dupe van zijn, het wordt tijd dat we een vuist maken en niet om te strijden maar om vreedzaam met elkaar de aarde te belichten en verlichten zoals ik al eerder zei.
Want we blijven mens en onze kinderen hebben recht op een betere toekomst en onze dieren moeten beter worden beschermd, en we moeten eerlijke voeding gaan gebruiken en niet de grootgrutters nog rijker maken.
Het is de tijd om eerlijk en oprecht met elkaar om te gaan en net zoals het in andere landen gebeurt opstaan tegen de duisternis.

Laten we het licht zijn voor elkaar en met elkaar zodat we samen iets moois kunnen neerzetten voor onze kinderen. Want zij hebben de toekomst en deze is nog steeds maakbaar.

Als je hierover eens wil praten met mij, dan kun je mij bereiken op box 68 Paragnost Eddie en box 52 bij top paragnosten.

Warme groet,
Lis
www.yoiranta.com