Paragnost Eddie en Consulenten

Waar word ik blij van?

Waar word ik blij vanWaar word ik blij van? wie weet is dat wel punniken. Er is altijd wel iets wat je tegen kan houden, waarvoor je bang bent, je denkt dat je het niet kan. Het te moeilijk is, niet realiseerbaar, onvoldoende financiële middelen. Je partner die er niet achter staat, de kinderen die er zijn en je daardoor de ruimte niet hebt, je dromen te verwezenlijken. En toch…

Diep in jou zitten behoeftes en zolang als jij die negeert, en er niet aan toe gaat geven, voel je dat er in je leven iets mist, iets ontbreekt. Of je leeft met een opgejaagd gevoel, want je wilt iets, maar je kan er niet bij. Of je weet wat wat je dolgraag wilt, maar je ziet geen kans het te verwezenlijken, er zijn zoveel andere dingen die je aandacht vragen.

Zo gaan de dagen en misschien wel jaren voorbij en blijft er diep van binnen iets in jou knagen. En dat geknaag begint zich steeds meer in je te manifesteren. Je kan er niet meer omheen, je voelt je ellendig, je ervaart geen plezier meer in de dagelijkse dingen. Iets in jou dwingt een verandering door te gaan voeren, maar hoe en wat dan?

Ieder mens heeft dromen en behoeftes, zolang als we ze blijven negeren, leven we het leven niet voluit. Het leven zal zich gaan wreken, je negativiteit geven, net zolang totdat jij een besluit neemt. Dat besluit is je behoeftes erkennen, ze gaan herkennen en er naar gaat leven.

Velen nemen contact op met spirituele hulpverleners en hebben dan een hulpvraag. Ik voel niet meer, hoe kom ik daar? Ik zit niet op mijn plek, ik wil iets anders, maar weet niet wat. De bellers denken dan dat mediums en paragnosten kunnen toveren uit een grote hoed en kunnen aangeven tijdens het telefoongesprek, waar ze naar op zoek zijn.

De enige die dat weet, is de cliënt zelf. Niemand anders kan voor jou je behoeftes bepalen. Sterker nog, dan ga je weer doen wat een ander je aangeeft, terwijl het nu juist de bedoeling is zelf te gaan voelen wat jouw behoeftes zijn en daar naar te gaan leven.

Want zodra je jouw behoeftes erkent en herkent, en er mee aan de slag gaat, voel je de bevrijding. Je komt onder een juk vandaan van alles moeten, braaf doen, niet wetende dat jouw behoeftes niet worden vervuld.

Je kunt rustig contact opnemen met mediums en paragnosten van Paragnost Eddie en aangeven dat je graag wilt weten waarom je je niet goed voelt. Waarom het leven jou niet biedt waar jij behoefte aan hebt. Ze zullen je inzichten geven, tips, en advies hoe je bij jouw behoeftes kunt komen. Sommigen van jullie zoeken al jaren en komen er niet bij. Dan is het fijn als je door middel van een goed gesprek met een consulent van Paragnost Eddie een paar grote stappen in de goede richting kunt zetten.

Jouw behoeftes kent niemand, alleen jij. Het is een zoektocht in jezelf, maar ook het gaan uitproberen van dingen, die je normaliter niet doet. Daar heel bewust bij voelen en kijken welke reactie jij daarop hebt. Word je er blij van, enthousiast? Vind jij het bijvoorbeeld heel fijn anderen te helpen, te ondersteunen en inzichten mee te geven, dan is dat de weg waar je je behoeftes moet gaan zoeken.

Word je blij van reizen en ondernemen, gaat je hart daar sneller van kloppen, dan ligt voor jou daar je behoeftes. Er zijn klanten die bellen en van jou als medium een duidelijk en direct antwoord willen krijgen op de vraag waarom ze niet gelukkig zijn. Ze verwachten van het medium een klip en klaar antwoord. Ik heb dan wel eens gekscherend gezegd, wie weet ligt jou behoefte wel bij punniken. De klant kan dat leuk of niet leuk vinden, de reactie maakt niet uit. Het gaat er om dat je hiermee de klant wakker schudt en inziet dat een vraag als waar word ik blij van aan een medium, jou het antwoord niet kan geven. Het is de bedoeling dat je daar zelf achter komt, want dan ga je eindelijk doen wat voor jezelf goed is. Wel kun je samen met een consulent op ontdekkingsreis naar je behoeftes.

Medium Claire