Paragnost Eddie en Consulenten

Verruim je bewustzijn

Verruim je bewustzijnVerruim je bewustzijn. Elke dag worden wij mensen overspoeld door gevoelens die als gevolg van externe factoren ons leven binnensluipen.
We kunnen daardoor aardig emotioneel worden en het kan ons humeur behoorlijk verpesten.
En aangezien we leven in een behoorlijk pittige tijd, is er wel elk moment van de dag iets waardoor we worden geconfronteerd met narigheid via de soc media kanalen of de tv.
Boosheid, verdriet, soms zelf agressieve gevoelens kunnen ons dan overvallen.
Onrecht is de grootste trigger dus vele mensen reageren daar nogal fel op.
Maar door al die triggers zitten we wel voortdurend in een zware energie.
Voor veel mensen is het al de gewoonste zaak van de wereld om de hele dag negatief nieuws toe te laten in hun leven.

En het lijkt ook niet meer weg te denken in het leven van alledag.
De tijden veranderen ernstig dus eerst is er een grote clash zichtbaar doordat alle systemen worden aangevallen en dat we daarop reageren.
Het is ook menselijk dat we verontwaardigt reageren het gaat tenslotte om ons, en aangezien er steeds meer zichtbaar gaat worden en vooral 2020 het hek van de dam afgaat gaan ook steeds meer mensen zich afvragen wat er werkelijk aan de gang is.
Wel ik kan je verzekeren dat we nog niets hebben gezien.
Het gaat allemaal zichtbaar worden. En dan? Dan is het heel belangrijk om bewust te worden van wat er allemaal speelt.
Vooral in het eigen leven zal het de hoogste tijd worden om maatregelen te nemen voor onszelf.
Alles wat ons niet meer dient heeft de langste tijd gehad, en misschien lees je nu dit blog met gefronste wenkbrauwen maar eigenlijk is dit ook de bedoeling.
Het is allang 12 uur en we stevenen af op een geheel andere tijd.
Waarin duidelijk gaat worden hoe de mensheid gemanipuleerd is als een stel schapen.
We gaan dus eindelijk achter vele dingen komen die verborgen zijn gebleven.

Als je ervoor open wilt staan dan kan dit ook in je eigen leven een omwenteling geven.
Je kan voortaan anders tegen de dingen aan kijken en daardoor zeker een groter bewustzijn ontwikkelen.
En ook wij de bewustzijn werkers leren elke dag opnieuw bij en op deze manier kunnen we alles wat we waarnemen in dit sterk veranderend tijdsperk ook delen.
Je bewustzijn verruimen doe je eigenlijk heel simpel.
Het is eigenlijk gewoon een kwestie van open gaan staan voor een andere manier van kijken.
Neem niet meer zomaar alles aan, en onderzoek de dingen zoals wij dat doen door dingen in vragen te stellen.
We hoeven onszelf nergens voor te laten inenten bv om ziekten te voorkomen, het lichaam beschikt over een zelf genezend vermogen en werkt beter dan alle pillen die er voorradig zijn. Je mag je lichaam daar alleen maar weer op aanspreken en je bewustzijn daarin veranderen .

Alles wat uit de natuur komt kan je daarin ondersteunen.
Angst voor verandering echter houdt mensen klein en onbewust.
Dit blog gaat over het loslaten van oude gedachten en patronen die we hebben aangenomen omdat we dit hebben laten inlepelen door mensen die het zogenaamd wel zouden moeten weten. Maar de medische wetenschap staat nog in de kinderschoenen wat betreft de kracht van het lichaam.
En ja dat kunnen we ze ook niet kwalijk nemen, omdat men alleen maar een wetenschappelijke studie heeft gevolgd.
En wat zegt die wetenschap dan wel? Tja zelfs nu na al die decennia weet de mens nog steeds niet wat bepaalde medicijnen dan wel aanrichten in het lichaam.
Sommige niets dan narigheid kan ik je verzekeren.

Wat kan de mens dan zelf doen? We mogen leren om vertrouwen te hebben op mensen die wel degelijk verder hebben gestudeerd.
Bijvoorbeeld een arts die ook de natuurgeneesmiddelen heeft gestudeerd of een Ayurvedisch therapeut of Chinees therapeut kan je verder helpen je lichaam te vertrouwen op een natuurlijke manier. Ik pleit voor een samenwerkingsverband tussen beiden.
Een nieuw bewustzijn aanboren voor wat betreft gezondheid zal in 2020 ook steeds meer zichtbaar worden. Mede door goed geschoolde therapeuten die ook meestal een langdurige studie hebben gevolgd.
Bewustzijn verruimen doe je echt alleen maar als je jezelf opent voor vernieuwing. En aangezien niet veel dingen bij het oude blijven, is het misschien voor jou wel het moment om je eens te verdiepen in de veranderende tijd.

Mijn collega’s die ook gespecialiseerd zijn in de nieuwe tijd kunnen je daar ook een stukje verder mee ondersteunen. Heb geen angst maar onderzoek andere mogelijkheden en vooral , zorg goed voor jezelf, en vertrouw op de zuiverheid van mensen die je echt willen helpen. Voel dat goed in en wees voorzichtig met valse profeten want ook deze dienen zich in de veranderende tijd juist sterk aan.

Leren invoelen vanuit je eigen hart is de enige manier om dat goed te leren doorgronden.
Ik wens je veel succes,

Hartegroet,
Lis