Paragnost Eddie en Consulenten

Vergeef en bevrijd.

Vergeef en bevrijd.Allemaal hebben we wel iemand die ons geschoffeerd heeft, die ons zwart heeft gemaakt, het bloed onder je nagels heeft gehaald, of je vertrouwen heeft geschaad. Deze personen zijn wellicht uit je leven verdwenen, of zijn er nog, maar het contact is nooit meer geworden zoals het was. Of ze nog in je leven zijn, of dat je er, wellicht boos en vol met woede afscheid van hebt genomen, ergens in je systeem zit nog steeds de bijbehorende emoties.

Af en toe schiet er een gedachte door je heen, en voel je wederom de pijn, de boosheid opkomen en die mag er zijn. In jouw ogen heeft de ander jou totaal respectloos behandeld tenslotte. Alleen die emoties die het met zich meebrengt, die houd je vast. Is de wond nog vers, zal elke dag het voorval, de persoon en alles er omheen, je blijven tarten. Naarmate de tijd verstrijkt, want die heelt wonden, zal het meer op de achtergrond verdwijnen. Gelukkig maar, want al die bijbehorende negatieve emoties, kosten bergen energie en zuigen je leeg.

Zodra zoiets in je leven gebeurt, staat je lijf in een stand van paraatheid, het wil je beschermen, is een mooi mechanisme. Daarna zoekt het lijf weer de balans, maar wat doet ons brein? Die blijft er mee bezig, die roept en trekt telkens weer de aandacht en de wond blijft open en dat ervaren wij als pijn, boosheid, frustraties. Zo ontstaat in jezelf een groot innerlijk conflict. Het lijf dat uit alle macht probeert te herstellen van de onzichtbare wond. Het brein die zich wil laten gelden en je elke dag er weer mee confronteert.

Zo kan een lange tijd voorbijgaan en kun je je lange tijd niet goed voelen vanwege datgene wat al lange tijd geleden is gebeurd. Op een gegeven moment wil je er vanaf, je wilt het loslaten en achter je laten, maar het is inmiddels een soort van gewoonte geworden deze telkens terugkerende gedachtes en sta je nu voor het punt. Het doorbreken van deze gewoonte. Jezelf compleet kwijtgeraakt en maar niet er van los kunnen komen, kan aanvoelen als een hel op aarde. Vaak richten we ons dan op het spirituele en dat is maar goed ook.

We moeten het met iemand delen er over hebben, want dat geeft lucht. In feite start dan al het loslaten, alleen hebben we dat niet in de gaten op dat moment. Op Mediums 2.0 helpen ze je graag bij het loslaten en zeker ook bij de bevrijding van jezelf.

Want in feite gaat het helemaal al niet meer om diegene die jou dit heeft aangedaan, het gaat nu om jou. Dat jij vergeeft, want vergeven doe je niet voor die ander, dat doe je voor jezelf. Dan bevrijd je jezelf van al die overbodige ballast aan bijbehorende emoties. Vaak is het zo dat we bellen, chatten met een medium of paragnost, en dat kan op www.mediums20.nl om te horen of deze persoon nog terug zal gaan komen. Of dat we er nog contact mee zullen hebben. Soms willen we deze persoon ook nog dolgraag terug in ons leven. Want als er houden van in het spel is geweest, hebben we ook nog een hart dat zich hierin mengt. Het hart is liefde en wil de persoon terug, koste wat kost. Het hoofd zaait lekker paniek en herinnert je er elke dag aan.

De vragen die we dan eerst stellen aan een medium, paragnost, astroloog zijn, komt er nog contact met die of die. Het medium kan in de toekomst kijken en ziet wel of niet het contactmoment voor je klaarliggen en geeft dit aan je door. Een goed medium zal je ook inzichten meegeven.

Ze zullen je ook een inzicht mee willen geven, zodanig dat jij tot een bepaald besef komt. Het besef dat jijzelf degene bent die vasthoudt aan negatieve emoties. Het besef dat jijzelf degene bent die zich hier van kan bevrijden. Door te vergeven. Vergeven is de bevrijding van alles wat op jou een negatief effect heeft, zo werk je je lijf niet meer tegen. Zo bewaak je balans.