Paragnost Eddie en Consulenten

Van mening verschillen

Van mening verschillenIn elke relatie is er wel iets, gelukkig maar, zo houden we het vuurtje onder de relatie brandend. Als er nooit iets zou zijn, wil dat niet zeggen dat het vuurtje dooft, maar het kan wel zo zijn dat beiden te veel van elkaar accepteren en de klap onder het tapijt wordt gemoffeld en toch een keer boven tafel gaat komen.

Het is gezond om met elkaar van mening te verschillen, jullie zijn immers twee verschillende individuen. Het is ongezond de ander jouw mening op te willen dringen, dus ook hiervoor geldt weer balans. De ene keer geeft de een iets toe, de andere keer de ander.

Als er sprake is van een groot meningsverschil, kunnen de gemoederen wel eens hoog oplopen. Dan kan het zijn dat beiden lijnrecht tegenover elkaar staan en geen duimbreed willen toegeven. De liefde is op zulke momenten ver te zoeken en toch, we willen elkaar niet kwijt. Hoe ga je om met zulke situaties? Hoe verzoen je weer met elkaar als er sprake is van twee zeer uiteenlopende meningen? Leg je situatie eens voor aan een consulent.  Op deze internationale spirituele website vind je coaches, counselors gespecialiseerd in relatieproblematiek. Zij kunnen je helpen, advies geven bij een groot meningsverschil met je partner. Ze helpen je er anders naar te gaan kijken, eventueel anders met elkaar er over in gesprek te gaan, zodat elk meningsverschil dat er is, kan verdwijnen en wordt opgelost. Op medium Eddie weten ze alles over verzoening, want als je met je partner niet op dezelfde golflengte zit, dan geeft dat negatieve emoties en je wilt de ander niet kwijt, dus wat hulp van iemand die er verstand van heeft, is dan wel zo fijn.

Deze hulp en nog veel meer is te vinden op de spirituele lijn. Daar hoor je dat een meningsverschil helemaal niet hoeft te betekenen dat je de relatie daarom zou moeten beëindigen. De mediums, paragnosten kijken naar jouw situatie, voelen en zien of de liefde er bij beiden voor elkaar nog is en daarbij krijg je advies om samen uit dit grote meningsverschil te komen, waardoor jullie weer samen op een fijne manier verder kunnen.

Neem dus gerust contact op met een van de consulenten. Mediums die jou meer te bieden hebben. Ze zien jouw vraag als een uitdaging, niet als een probleem. Hebben overal een oplossing voor en laten jou niet eerder los dan dat je tevreden bent en zelf aan de slag kan gaan met het oplossen van jouw uitdaging. Want in feite is een meningsverschil een uitdaging.

Het is de uitdaging waar jullie beiden voor staan zodanig tot een goed einde te brengen door elkaar in waarde te laten, de mening van de ander te respecteren. Op een volwassen manier met elkaar erbij mee om te gaan. Samen te zoeken, vanuit de liefde voor elkaar naar de beste oplossing. En als je hier zelf niet uitkomt, kun je voor de helpende hand bij een medium terecht.